YabbMusic.Ro

Pepe pregateste “Unplugged Passion”, un nou concept de show “mai linistit”, “mai pasional”.

In incercarea de a gasi “altceva” sau de a pune lucrurile in scena “altfel” din punct de vedere artistic, Pepe a gasit solutia … “mai linistit”.“Unplugged Passion” este noul concept la care Pepe lucreaza intens in ultima perioada. Este un proiect care se adreseaza celor ce vor sa il asculte intr-o interpretare chiar daca “mai cuminte”, cu siguranta, mult “mult mai pasionala”.

Experimentul “Unplugged Passion” se va concluziona intr-un turneu “acustic” ce va incepe undeva catre sfarsitul acestui an si va continua in prima parte a lui 2013. Totodata, piesele noi, compuse de artist in maniera de exprimare a acestui proiect vor deveni tracklistul unui nou material discografic.

“Este un concept nou la care lucrez de ceva vreme. Bineinteles ca vom pastra formula de concert cu care am obisnuit insa acolo unde nu se poate aduce sonorizare mare, scena, lumini, putere si asa mai departe sau acolo unde se potriveste altceva sau ne este cerut, pot aduce “Unplugged Passion”. Sunt foarte multe alte detalii la care inca lucram insa pot spune ca suna excelent.”

Intr-o “avanpremiera” a tot ceea ce va insemna ”Unplugged Passion”, Pepe a cantat alaturi de trupa pe care o va avea alaturi in acest proiect varianta acustica a piesei “O femeie cat o suta”, saptamana trecuta, la Happy Hour.

Comenteaza articolul

comments