YabbMusic.Ro

CRBL se pregateste pentru Romanian Music Awards! A slabit 11 kilograme!

Artistii au inceput deja pregatirile pentru cea mai prestigioasa gala din industria muzicala, Romanian Music Awards! Printre ei se numara si CRBL, care la petrecerea pentru noul videoclip “Megapetre”, a dezvaluit echipei Music Channel o parte dintre secretele sale.


Plin de entuziasm si mandru de el, CRBL a tinut mortis sa ne marturiseasca cum a reusit sa slabeasca intr-un timp scurt. Artistul si-a inceput povestea cu zambetul pe buze, spunand:

“Am fost la oftalmolog si-am citit ce scrie pe produsele pe care le mananc”.

In aceeasi dispozitie de zile mari, CRBL a continuat:

“Cred ca o sa va fac cadou o carte, cam cum se face treaba asta, ignorand ce stiti despre mancarea bio, despre mersul la sala. Nu sta acolo toata treaba, ci in a citi ce mananci. Eu am reusit sa slabesc 11 kilograme in doua saptamani”.

CRBL a fost gazda editiei de anul trecut Romanian Music Awards, alaturi de Elena- sotia sa. Anul acesta este nominalizat la doua categorii: Best Dance si Best Male.
Fii tu cel care decide cine este cel mai bun intrand pe rma.1music.ro, unde 14 categorii isi asteapta castigatorul! Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00.Romanian Music Awards este singurul eveniment cu istorie si traditie din industria muzicala romaneasca, fiind deja de interes international: decernarea premiilor este transmisa LIVE in 19 tari.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.

Comenteaza articolul

comments