YabbMusic.Ro

Cum a slabit Alina Eremia peste 10 kilograme

Alina Eremia, care a inregistrat un succes urias cu LaLa Band si cu serialul „Pariu cu viata”, se bucura acum de o silueta impecabila, dar lucrurile nu au stat mereu asa.

Fara sa fie grasa, formele Alinei Eremia era bine definite, insa acest lucru nu o ajuta deloc in aparitiile ei televizate, pentru ca, se stie, micul ecran, te ingrasa cu cateva kilograme.
„Am tinut mai multe diete, dar cea care a dat roade cel mai bine este cea daneza. Eu consider ca cea mai buna dieta este cea personalizata, in functie de metabolismul fiecaruia”, povestea Alina in momentul in care filma la serial.

Dieta daneza este un regim restrictiv care poate fi reluat la fiecare sase luni fara a da peste cap metabolismul, sustin expertii in nutritie. Potrivit specialistilor, aceasta dieta promite pierderea a sapte kilograme intr-o saptamana. Pentru ca dieta daneza este saraca in kilocalorii, persoanele care doresc sa tina acest regim de slabire au nevoie de acordul medicului inainte de a urma dieta.
Totusi, stresul si programul de munca extrem de incarcat si-au pus din nou amprenta asupra siluetei. Constienta ca imaginea este cea mai importanta, vedeta din serialul „Pariu cu viata” s-a ambitionat si a scapat de kilogramele nedorite, iar acest lucru este destul de vizibil.

„Am tinut 3 luni dieta Dukan, care a dat rezultate rapide si in acelasi timp m-a ajutat sa imi creez un regim alimentar sanatos si slab in calorii”, declara ea la inceputul anului.

Totusi, pentru ca regimul de slabire sa dea rezultate, artista a combinat dieta cu mult sport. Incantata peste masura de noua silueta, vedeta incearca acum sa si-o mentina, iar mersul la sala a devenit un obicei, practicat de 3-4 ori pe saptamana.

Alina nu renunta la miscare nici atunci cand nu mai merge la sala. Tanara a dezvaluit ca adora sa faca padel. Acest sport este un mix intre tenis si squash si a fost importat din Spania.

„Iubesc miscarea, in orice forma. Am invatat de la antrenorul meu spaniol tainele acestui sport”, a mai dezvaluit Alina Eremia.

Sursa: Unica.ro

Comenteaza articolul

comments