YabbMusic.Ro

Avem un brad si-l facem fashion

Tis' the season to be jolly, fa la la la la, la la la la… da, stim cu totii ce perioada a anului este. Este perioada in care, oriunde te duci esti inconjurat de luminite, clopotei, vitrine impodobite, miros de vin fiert, mere coape, scortisoara, la radio si in magazine auzi doar jingle-uri de Craciun. Iti mai raman de facut doar doua lucruri, sa te apuci de acea lista lungaaa pentru Mosu’ si sa te hotarasti cum vei impodobi anul acesta bradul.

Hmm…probabil vrei ca bradul tau de Craciun sa fie cel mai frumos dintre toti brazii si sa-i surprinzi placut atat pe colindatori, cat si pe membrii familiei, insa estiin pana de idei?Stilul pe care il adopti in aranjarea bradului trebuie sa te reprezinte si sa te faca sa te simti bine in locuinta ta.

loading...
Nu trebuie sa adopti o anume idee pentru ca asa se poarta sau pentru ca asa ai vazut la alte persoane, ci trebuie sa alegi ceea ce te defineste cel mai bine si ceea ce se potriveste cu adevarat in locuinta ta. Hai ca poate reusim sa te ajutam putin cu cateva exemple.





Tipei Lorena

Comenteaza articolul

comments