YabbMusic.Ro

Am aflat cu cine seamana Evelin, fiica Andei Adam! “Micuta are doar gura de la…”

Evelin este primul copil pe care cantaretul George si sotia sa il boteaza, motiv pentru care, fericiti peste masura, au si inceput sa o acopere de cadouri pe micuta Evelin.

Cantareata a nascut ieri o fetita pe care o va chema Evelin, micuta fiind, de altfel, primul copil pe care George si sotia sa, Ramona, il vor boteza. Fericit de vestea ca viitoarea sa finuta a venit pe lume, George si Ramona au mers ieri la spitalul unde a nascut Anda Adam incarcati de daruri care mai de care mai frumoase. Evelin a primit astfel din partea nasilor si o pereche de cercei din aur cu care va pleca acasa din maternitate. De altfel, bucuria ca vor deveni nasii micutei Evelin a fost, pentru George Papagheorghe, una fara margini.

loading...
“Anda si Sorin ne-au invitat intr-o seara la restaurant. Am vazut ca erau mai protocolari, dar nu ne-asteptam. Dupa ce ne-au intrebat, chiuiam si saream prin restaurant de bucurie. Ne-au facut o surpriza minunata si ne bucuram foarte mult sa fim nasii lui Evelin. Este si prima oara cand nasim eu si sotia mea. Si asta ne bucura si mai tare!”, a declarat fostul Jorge. Dar cu cine seamana fetita Andei Adam? “Micuta Evelin are doar gura de la Anda, restul de la Sorin…”, a mai completat el.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments