YabbMusic.Ro

Panica in randul producatorilor unui show de transformari! Toata echipa a fost bagata in sedinta!

Tensiune maxima la finalul sapatamanii trecute in echipa unui show de televiziune, dupa ce Andreea Balan a anuntat ca este insarcinata in luna a patra si urmeaza sa nasca in preajma lunii octombrie.

Asta nu ar fi fost nimic si toata lumea s-ar fi bucurat la auzul unei vesti atat de bune, venirea pe lume a unui bebelusul fiind cel mai frumos lucru care putea sa i se intample simpaticei jurate. Numai ca, tot in echipa show-ului mai exista o graviduta, prezentatoarea Alina Puscas.

Sarcina acesteia este mai mica, vedeta de televiziune urmand sa dea viata celui de-al doilea copil al sau, tot in toamna, dar cel mai probabil la inceputul lui noiembrie.

loading...
In aceste conditii, producatorii au decis sa isi ia masuri de siguranta si sa demareze cat mai rapid filamarile celei de-al X-lea sezon al show-ului de transformari si sa traga cat mai multe editii.

“Anul trecut, cand a nascut Alina Puscas filmarile au fost intrerupte o luna intreaga. Producatorii nu au dorit sa ii gaseasca Alinei un inlocuitor si au preferat sa o astepte sa isi revina dupa perioada maternitatii. Ca sa evite situatiile acestea sau alte probleme care pot aparea pe parcurs, s-a decis sa se filmeze mai intens la aceasta productie. Toata echipa a acceptat, desi regimul de lucru va fi foarte alert si obositor”, ne-a declarat pe persoana din preajma echipei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments