YabbMusic.Ro

DANI OTIL a renuntat la burlacie! Primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz

Dani Otil (35 ani) traieste o frumoasa si foarte discreta poveste de dragoste cu Ioana Uretu (27ani), o tanara frumoasa, cu un corp armonios si care pare o idee mai inalta decat el. In fotografiile de fata, Dani si Ioana si-au dat intalnire la un restaurant din Nordul Capitalei.Fiecare a venit cu propria-i masina, pe care si le-au parcat la vreo doua sute de metri de restaurant, asta ca sa nu banuiasca nimeni ca sunt in acel restaurant, dar noi am fost pe faza .

Fiecare a venit cu propria-i masina, pe care si le-au parcat la vreo doua sute de metri de restaurant, asta ca sa nu banuiasca nimeni ca sunt in acel restaurant, dar Revista Spy a fost pe faza si i-au fotografiat pe cei doi. Au luat impreuna masa de pranz si au stat de vorba, discutand mai ales despre business-ul

Ioana are o afacere cu dulciuri, flori si carti, cele trei elemente fiind componentele de baza, in opinia ei, pentru un cadou perfect. Dulciurile le face chiar ea, ea fiind pasionata de gatit inca din copilarie. Dupa ce, o vreme, a lucrat la departamentul de marketing al companiei Henkel, s-a gandit sa isi transforme propria pasiune intr-o afacere. Dulciurilor li s-au alaturat florile, fara de care nici un cadou nu ar fi complet, si apoi cartile. E frumos sa oferi si sa primesti carti in dar, cartile sunt ca niste ferestre catre lume, deschizi o carte si o intreaga lume ti se deschide in fata. Dupa ce au stat la povesti, Dani si Ioana au parasit restaurantul cu o punga de fursecuri in maini, in mainile lui, mai exact, pe care le-au mancat in drum spre masini. Nu s-au tinut de mana, au preferat sa pastreze o relativa distanta, desi, la un moment dat, el a simtit nevoia sa ii atinga bratul, un gest delicat si totodata protector. La despartire, s-au imbratisat strans, ea strangandu-l cu amandoua bratele, el doar cu unul, caci intr-o mana tinea fursecurile. Deocamdata, ei nu si-au facut publica relatia, poate si pentru ca sunt la inceput.

Ioana Uretu nu este tocmai straina de lumea mondena. Ea a fost, timp de mai multi ani, iubita lui Bogdan Cervenschi, fostul sot al Malvinei Cervenschi, de care s-a despartit recent. Bogdan si Ioana s-au cunoscut in 2011, pe vremea cand ea se ocupa de dulciurile din restaurantul lui, si prajitura relatiei lor a rezistat destul de mult, insa, in cele din urma, crema li s-a taiat, si asa se face ca acum o vedem pe Ioana impreuna cu Dani.

De cealalta parte a baricadei sentimentale, de cand s-a despartit, in octombrie 2014, de Mihaela Radulescu, Dani nu a avut nici o relatie oficiala, avand, totusi, mai multe aventuri neoficiale. La mijlocul lunii decembrie, 2014, cand inca nu depasise socul despartirii de Mihaela si, mai ales, acela ca fosta lui doamna se cuplase cu celebrul parasutist austriac Felix Baumgartner, Dani isi cumparase deja biletele pentru o vacanta exotica in Caraibe, unde urma sa mearga impreuna cu cativa prieteni si cu o tipa pe nume Georgiana. Inca afectat de tsunami-ul emotional cauzat de seismul Felix, Dani si-a facut rapid, pe fond nervos, o iubita. In presa s-a scris ca ar fi mers in Caraibe cu Miruna Lica, o tanara colega de la Antena 1.

Insa Dani a infirmat aceasta stire. Nu Miruna, ci Georgiana a fost fata care l-a insotit in Caraibe. Insa, inainte de vacanta de Sarbatori, s-a intamplat ca Dani sa cunoasca o tipa tanara, bruneta, draguta, genul studenta, cu care s-a vazut de mai multe ori. Mihaela plutea cu Felix prin stratosfera celebritatii, el avea deja o iubita, pe Georgiana, cu care insa nu s-a afisat in public absolut deloc, iar hazardul i-o scosese in cale pe tanara bruneta pe care o cunoscuse prin intermediul unui prieten, al lui Razvan Simion, prietenul, vecinul si colegul lui de emisiune. Lui Dani i-a placut foarte mult de aceasta fata, chiar daca avea deja o iubita. Bruneta l-a inteles perfect pe Dani cand acesta i-a spus ca, din pacate, nu o poate lua cu el in Caraibe, ca a apucat sa ia bilete pe numele Georgianei, insa ea a continuat sa se vada cu el si chiar sa ramana la el peste noapte atunci cand programul lui Dani permitea o asemenea delicatesa carnala. Dani si bruneta au fost fotografiati de paparazzi la acea vreme. Dupa un an si jumatate, Dani este imortalizat acum impreuna cu o alta bruneta, alaturi de care are toate sansele sa cunoascaaerul tare al stratosferei. Al stratosferei dragostei bineinteles.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments