YabbMusic.Ro

Randi – Spune tu (single nou si videoclip)

”Spune tu” este, asa cum ne-a obisnuit deja Randi, o poveste de dragoste transpusa in muzica. Atunci cand iubim, ne proiectam, inevitabil, viitorul alaturi de jumatatea noastra. Si care poate fi aspiratia cea mai de pret a unui indragostit, daca nu casatoria cu persoana iubita?

Noul single Randi spune povestea pe care o traieste fiecare barbat, atunci cand se indragosteste si intalneste parintii iubitei pentru a o cere in casatorie, vorbindu-ne despre emotiile si nesiguranta acestui moment.

Piesa a fost compusa de Randi in studiourile Famous Production, iar videoclipul, regizat de Alex Ceausu, trateaza cu umor intalnirea unui barbat cu tatal iubitei sale, care initial nu este de acord cu povestea de dragoste a celor doi. Rolul “miresei” este jucat de catre Mira, o solista talentata si in plina afirmare.

Randi a avut o evolutie spectaculoasa in ultimii ani, atat in calitate de solist, cat si in calitate de producator. Piesele sale s-au mentinut in pozitii fruntase in cadrul topurilor Radio si TV, iar ca producator, a compus piese pentru unii dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi, Delia, Loredana, Corina sau Jo fiind doar cateva exemple.

Am scris piesa aceasta pentru toti barbatii care au trait si vor trai acel moment plin de emotie, cand intalnesc parintii iubitei, pentru a o cere de sotie. ”Spune tu” este o piesa vesela, calda si sincera despre dragoste si puterea ei de a uni, de a convinge. spune Randi

Comenteaza articolul

comments