YabbMusic.Ro

Pe DELIA a refuzat-o, dar pe EA a facut-o celebra in toata lumea! Cine este cea care a cucerit-o pe RIHANNA!

Concertul Rihannei de la Bucuresti, din Piata Constitutiei, a fost cel mai asteptat eveniment al anului. In deschiderea concertului „fetei rele” din Barbados a fost aleasa sa apara pe scena Delia, alaturi de trupa ei.

Cele doua au in comun stilul excentric, dar si controversele legate de aparitiile extrem de sexy, atat in public, cat si in videoclipuri sau concerte.

Cu toate ca au existat numeroase plangeri legate de faptul ca Rihanna a intarziat, apoi a cantat mai putin decat fusese anuntat in program, majoritatea fanilor s-au bucurat de experienta. Insa, desi Delia le-a facut o surpriza imensa admiratorilor ei atunci cand s-a aflat ca va urca pe scena din Piata Constitutiei, acestia au fost dezamagiti atunci cand blondina nu a postat nici o fotografie alaturi de Rihanna.

Cu toate ca pe Delia a refuzat-o, diva din Barbados a facut-o faimoasa in toata lumea pe o adolescenta prezenta la concert, dupa ce i-a postat fotografia pe contul ei de Facebook. Tanara se numeste Anca, iar in imagine apare purtand tricoul oficial al evenimentului, o pereche de pantaloni scurti, facand semnul victoriei. Imaginea a starnit imediat valuri de comentarii si like-uri.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments