YabbMusic.Ro

LOREDANA CHIVU, in lacrimi!

Loredana Chivu trece printr-o perioada foarte grea din viata ei. Vedeta a scris pe contul ei de Facebook un mesaj prin care anunta fanii ca s-a despartit de iubitul ei si ca s-a inselat foarte mult in privinta lui.

Blonda spune ca a dat tot pentru ca relatia sa mearga bine, insa, dupa cum spune ea, a avut alaturi cel mai increzut si egoist barbat. Loredana indeamna fetele sa aiba grija ce barbati iubesc, deoarece banii si femeile conteaza in ziua de azi, iubirea si sentimentele nu mai au nici o valoare.

Am avut cea mai urata si proasta relatie din viata mea!cu cel mai increzut si egoist barbat!le dai totul si au grija sa ti ia si ce nu ai..cel mai bun lucru pe care pot sa l fac pt mine e sa pun punct!si nu mi-e rusine sa recunosc ca am fost buna si am fost luata de proasta!aveti grija langa ce barbati puneti capul pe perna..in ziua de azi conteaza banii si femeile..sa ai cu ce te lauda ca iubirea si sentimentele n au valoare intre atatea t…e si atatia barbati fatali!, a scris Loredana pe pagina sa de Facebook.
loading...
Prietenii virtuali si-au spus parerea cu privire la mesajul scris de fosta asistenta tv. Deja a nu stiu cata oara e tot end of relationship, ai probleme la cap, macar nu te tot afisa cu asa ceva daca cu barbatul tau nu te-a vazut oricum nimeni niciodata!, este unul dintre mesajele primite.

Daca nu m ai vazut tu si nu mi am expus relatia aici nu inseamna ca nu ne a vazut nimeni!avem prieteni,familii care stiu mai bine situatia asa ca nu ti mai da tu cu parerea despre ceea ce nu cunosti!, a fost raspunsul Loredanei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments