YabbMusic.Ro

KLYDE – Chemistry (piesa noua)

Klyde, artistul carismatic al carui zambet si voce cuceresc publicul si fanii iremediabil, lanseaza un follow-up pentru piesa „Ama” cu care s-a facut remarcat in Romania si peste hotare.

Artistul a facut furori in aceasta vara pe scena festivalului international „Baltic Song Contest 2016” unde reprezentatia sa a fost indelung aplaudata si laudata de juriu si public deopotriva. Klyde s-a facut remarcat o data cu participarea la show-ul X Factor, acolo unde a lasat impresionat publicul prin prezenta scenica si interpretarea sa.

Klyde este si autor pentru piesele sale, transpunandu-si cu succes trairile pe foaie, creand astfel versuri in care fanii sai se regasesc cu usurinta.

Energia caracteristica tanarului se simte in toate single-urile sale si in proiectele unde este implicat. Piesa de debut „Shot Me Down” a prezentat industriei un tanar inzestrat cu o voce unica si talent promitator. Cu fiecare piesa lansata, Klyde prezinta noi trasaturi de personalitate si talent.

loading...
Vara anului 2016 i-a adus lui Klyde o aventura frumoasa si plina de distractie alaturi de gasca „Say Cheese” din care mai fac parte prietenii sai: Drei si Rengle. Trio „Say Cheese” s-a facut responsabil de cele mai nebune petreceri estivale, piesa lor fiind soundtrack-ul perfect al noptilor petrecute alaturi de prieteni.

Pentru piesa „Chemistry”, Klyde a scris singur versurile, iar de productie s-a ocupat Madalin Sichitiu. Artistul declara ca a simtit ca piesa trebuie sa aiba momentul si forma ei aparte, din aceasta cauza nu s-a grabit sa o arate publicului : „Initial piesa era usor diferita, dar cu putin ajutor si sfaturi de la Madalin, am recompus-o si produs-o asa cum ne-am dorit, fara sa tinem cont de tendintele actuale, dar sunt convins ca acum a ajuns in forma ei cea mai buna.”

„Piesa vorbeste despre chimia dintre doua suflete pereche, fie ei indragostiti sau doar cei mai buni prieteni; chimia care invinge distanta si face ca relatia sa ramana la fel chiar si dupa mult timp. Sper sa se regaseasca cat mai multa lume si sa le transmita piesa o emotie, o stare deosebita.” a adaugat Klyde.

Va invitam sa ascultati piesa si sa va provocam sa gasiti doar persoane cu care aveti chimie si conexiuni puternice si frumoase!

Comenteaza articolul

comments