YabbMusic.Ro

Andreea Marin a dezvaluit defectul lui Tuncay, care a stat intre ei.

Proaspat divortata, Andreei Marin pare sa-i priasca de minune rolul de femeie singura, dovada ca arata din ce in ce mai bine, cu fiecare aparitie pe care o are. Vindecata dupa divort, abordeaza cu mai mult usurinta teme pe care altfel de evita si astfel, Andreea Marin a dezvaluit un mare defect al lui Tuncay.

In aceasta primavara, Andreea Marin s-a reinventat din toate punctele de vedere. Vedeta TV arata spectaculos si la cei 42 de ani declara ca se simte ca la 20. Pe langa aspectul fizic, Marin este implicata in tot soiul de proiecte, printre care si emsiunea „Uite cine danseaza”, in cadrul careia este jurat. Atrasa mereu de zona dansului, Andreea are sansa acum sa invete coregrafii noi si sa-si imbunatateasca stilul.

Jurata ne-a declarat ca mult timp, nu a avut cu cine sa danseze, caci a fost casatorita cu un barbat care nu dansa deloc. „Am fost cu un barbat cu care nu dansam, acum cred ca ar fi un mare plus”, ne-a declarat Andreea Marin, facand referire la faptul ca urmatorul ei iubit ar trebui sa cam stie cu ce se mananca dansul. Dar…

Mai in gluma, mai in serios, Andreea declara insa ca in momentul de fata nu este pregatita sa primeasca niciun barbat in viata ei, oricat de bun dansator ar fi acela. „N-as vrea sa vorbesc despre un posibil barbat in viata mea, pentru ca nu este momentul”, ne-a mai spus Andreea. Cu toate acestea, Zana declara ori de cate ori are ocazia, ca divortul de Tuncay nu a facut-o sa refuze o viitoare iubire si ca, atunci cand se va simti pregatita, va accepta din nou pe cineva in viata ei.
loading...
„Ma simt inca la varsta la care am mult de daruit si sanse reale de a intalni omul potrivit. Cred inca in dragoste fara granite. Sunt o optimista incurabila”, a spus Marin pentru revista Unica, in numarul lunii aprilie.


sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments