YabbMusic.Ro

Cand revine Gabriela Cristea la TV! Vedeta a facut anuntul!

Gabriela Cristea era hotarata sa se intoarca pe micul ecran chiar la debutul noului an dar acum nu mai este atat de sigura ca face ceea ce trebuie. Vedeta nu se poate desparti de micuta Victoria, asa ca a avut de luat o decizie grea!

Gabriela Cristea si-a anuntat prietenii ca nu va reveni in luna ianuarie pe micul ecran, oricat de mult si-ar dori asta.

De cateva luni, ea isi pregatea reintoarcerea in televiziune in prima luna a lui 2018, spuneau persoanele din apropierea ei. Iata insa ca acest lucru nu se va intampla si chiar vedeta a tinut sa clarifice acest lucru ”Dragilor, va doresc un an nou plin de bucurii, impliniri si multa iubire in familiile voastre. Stiu ca abia asteptati sa ne reintalnim, sunt si eu pregatita si nerabdatoare, sper ca acest lucru sa se intample cat mai curand. Va imbratisez cu drag!!! a scris Gabriela Cristea pe facebook. Gabriela Cristea urma sa se intoarca si sa reia locul de prezentatoare in emisiunea ”Te vreau langa mine” moderata in prezent de Bianca Dragusanu.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments