YabbMusic.Ro

NICOLE CHERRY SI SORA EI, CARLA, DISTRACTIE MAXIMA LA NUBA!

Nicole Cherry, pustoaica-minune a showbizzului romanesc, fost impreuna cu sora ei, Carla, intr-un renumit club de pe malul lacului Herastrau. Va prezentam imagini unice cu frumoasa Carla, care locuieste si lucreaza la Londra, ca make-up artist.

Recent, am intalnit-o pe sora celebrei cantarete in cel mai exclusivist club de pe malul lacului Herastrau, acolo unde a iesit sa se distreze alaturi de Nicolae Cherry si mai multi prieteni de-ai artistei.

Imbracata elegant, Carla a avut o aparitie de-a dreptul senzationala in luxosul local. De cum a pasit in NUBA, sora lui Nicole Cherry s-a indreptat glont spre masa care ii era rezervata.

Nicole Cherry si sora ei s-au distrat de minune in club si au demonstrat ca au o relatie apropiata. De altfel, pustoaica minune a showbizz-ului romanesc nu si-a scapat sora niciodata din ochi, care a venit pentru cateva zile in Romania pentru a-si vedea rudele si persoanele care ii sunt dragi.

loading...
In momentul in care s-a lansat in showbiz, Nicole Cherry a cucerit imediat publicul din Romania si intr-un timp record a inceput sa aiba concerte si recitaluri. Pentru ca avea doar 14 ani, artista era in permanenta insotita de parintii ei. Nicole Cherry are o relatie cu totul si cu totul speciala cu parintii ei si impartaseste absolut orice cu ei. De la micile probleme, pana la cele mai simple lucruri prin care trece zi de zi.
„Faptul ca am fost protejata atat de bine se datoreaza parintilor mei, tatalui meu. El poate sa ma creasca atat de frumos in continuare. Eu cred ca ei tot o sa ma creasca, sa ma invete. El imi vrea binele si are o experienta mult mai mare decat mine. Daca il am pe tata chiar nu imi e frica. In tot timpul asta el isi doreste sa ma invete si sa ma pregateasca pentru momentele in care nu va mai putea fi langa mine. Mie imi e foarte bine asa cum sunt. Oamenii nu stiu despre Nicole Cherry ca, pana cand sa fie ea cunoscuta si sa castige tot ce are, tatal ei i-a oferit toate lucrurile astea”, a povestit Nicole Cherry.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments