YabbMusic.Ro

Bianca Dragusanu s-a pozat cu finul lui Florin Salam!

Bianca Dragusanu zboara cu avionul impreuna cu Mihnea, finul lui Florin Salam si fratele lui Mircea Balus, fost lider al Clanului Sportivilor.

Cand toata lumea se astepta vesti despre Bianca Dragusanu si musculosul Alex, un alt barbat a aparut in dreapta bombei. Este vorba despre Mihnea, finul lui Florin Salam si frate al celebrului Mircea Nebunu`, fost lider al Clanului Sportivilor din Bucuresti.

Cei doi s-au pozat impreuna in avion, dupa ce s-au intalnit intamplator, iar Mihnea a lasat un mesaj cu subinteles: ”vacanta”, a scris acesta iar langa a lasat o inima. Imediat au venit zeci de mesaje prin care prietenii virtuali il felicitau pentru cucerirea facuta, una care cu siguranta i-a surprins pe toti. Tanarul s-a limitat sa le multumeasca si sa glumeasca cu acestia.
loading...
Frumoasa diva a calatorit spre Spania impreuna cu iubitul ei, Alex Bodi. Acolo, ea urmeaza sa ii cunoasca pe parintii lui, semn ca relatia dintre ei este destul de serioasa, desi se intalnesc de putin timp.

”Ba, viata mea, unde ai gasit-o pe iubita mea. Spune-i ca nu mai vorbesc cu ea”, i-a scris Mircea insusi lui Mihnea. Chiar si Dani Balint, fiul lui Sile Camataru a comentat: ”Ce loc bun ai prins in avion”, i-a scris acesta. ”Nu, viata mea, rezervarea imi permite”, i-a raspuns Mihnea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments