YabbMusic.Ro

Moment de senzatie la un concert al Deliei.

Delia, moment de senzatie la un spectacol. Uite ce i-a facut sotului, in vazul lumii.

Delia a facut furori cu seria concertelor „Acadelia”, sustinute trei zile consecutiv, la Sala Palatului. Artista care ar putea concura fara emotii cu artisti internationali de top a avut o sumedenie de celebritati in public, instagram-urile vedetelor fiind pline cu momente deosebite din reprezentatiile solistei.

Ei bine, printre acrobatii, tinute colorate de senzatie, coregrafii incendiare si decoruri cum nu prea vezi in Romania, spectatorii au mai gustat o surpriza a imprevizibilei Delia.

In mijlocul unei piese, aceasta a coborat de pe scena si s-a dus direct la scaunul unde statea sotul ei, Razvan Munteanu.

loading...
Delia, moment de senzatie la un spectacol. „Vi-l prezint pe Razvan”
Frumoasa blonda s-a uitat in ochii lui si a pus un picior pe omul de afacei. „Vi-l prezint pe sotul meu, Razvan”, a spus vedeta la microfon, in aplauzele tuturor.

Partenerul cantaretei a ramas putin blocat, apoi a zambit si si-a privit, cu dragoste, sotia.

Delia si Razvan Munteanu formeaza un cuplu de opt ani si s-au casatorit in 2012. Cei doi au foarte multe in comun, inclusiv o pasiune pe care toata lumea a observat-o.

Solista si afaceristul adora vacantele pe taramuri exotice, pozele acestora din calatoriile lor fiind cu adevarat o incantare pentru orice privitor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments