YabbMusic.Ro

PRIMA IMAGINE CU NICOLE CHERRY SI NOUL EI IUBIT

Nicole Cherry l-a prezentat fanilor sai pe noul ei iubit! Artista a publicat pe contul ei de Instagram prima fotografie cu cel care ii face inima sa bata mai tare.

Nicole Cherry a decis sa nu-l mai tina ascuns pe noul ei iubit. Artista a publicat pe contul ei de Instagram prima fotografie cu tanarul de care s-a indragostit. In poza, cei doi se tin strans in brate si zambesc larg la camera. Iar mesajul pe care l-a scris Nicole Cherry este dovada vie a noii ei povesti de dragoste. Forin Popa, iubitul lui Nicole Cherry, este din Teleorman si are o afacere online cu accesorii GSM.

”Fericirea arata bine pe noi!”, a scris Nicole Cherry pe contul ei de Instagram.

Artista a vorbit si despre noua ei melodie, care in primele 48 de ore a ajuns sa stranga peste un milion de vizualizari pe YouTube. Piesa poarta titlul „Danseaza amandoi”, iar Nicole spune ca n-are nicio legatura cu relatia de scurta durata pe care a avut-o in trecut cu un baiat care a parasit-o pentru o prietena.

loading...
„A iesit o strategie de marketing extraordinara cu aceasta piesa. In primul rand, presa a speculat foarte prost. Nu am fost inselata, nici nu m-am certat cu nimeni. A fost de comun acord sa ne despartim, a fost alt subiect. Presa a scris ca am fost inselata, dar eu nu am aprobat niciodata chestia asta. Piesa s-a scos dupa cateva luni si a fost o coincidenta extraordinar de mare ca ce a speculat presa sa se regaseasca fix in piesa asta”, a declarat Nicole Cherry.
Artista mai spune ca piesa ‘este superba’ si ca este fericita ca a ajuns numarul unu in categoria trending de pe YouTube.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments