YabbMusic.Ro

Vesti grozave despre Vladimir Draghia si sotia lui, Alice!

Vladimir Draghia a dat vestea cea mare pe contul lui de Instagram.

Colegul de emisiune al Ilincai Vandici de la FanArena si castigator al primului sezon Exatlon, Vladimir Draghia a anuntat ca tocmai si-a cumparat un apartament cu sotia lui, Alice Cavaleru.

Vladimir Draghia si Alice, impreuna cu fetita lor, Zora, mai au insa pana cand se vor muta in casa noua, pe malul apei, pentru ca, deocamdata, apartamentul achizitionat de ei nu este gata.
loading...
„Ne-am luat casa. Ma rog, apartament, dar pentru noi va fi acasa si asta e ce conteaza. Speram sa fie de piatra, cum ne-ati urat acum cateva luni”, a spus Vladimir Draghia si a postat o fotografie superba in care apare alaturi de Alice si macheta blocului.”Partea care nu se vede, cea dinspre noi, cum ar veni, este la 10 metri de lac. E super frumos!”, a explicat Vladimir Draghia.

Fetita lui Vladimir Draghia, Zora, a fost bolnava
Vladimir Draghia si Alice, sotia actorului, au avut parte de ceva momente de ingrijorare. Fiica lor, Zora, s-a imbolnavit si a avut nevoie de supraveghere atenta. Acum fetita este bine, dupa ce a fost tratata si ingrijita atent de parintii sai.

„Zorila are otita si am stat toata ziua impreuna in casa. Este una dintre cele mai frumoase zile petrecute impreuna.
loading...
Poza este de zilele trecute, probabil chiar de cand facea otita. Cam atat. Voiam doar sa va spun ca am avut o zi remarcabila”, a fost mesajul transmis de Vladimir Draghia pe retelele de socializare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments