YabbMusic.Ro

GABRIELA CRISTEA TRAGE UN SEMNAL DE ALARMA

In timpul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, Gabriela Cristea a tras un semnal de alarma! Vedeta de televiziune a oferit sfaturi pretioase parintilor si i-a indemnat sa nu le ofere copiilor lor totul pe tava.

”Am citit de curand un articol despre faptul ca un copil a fost scos de la serbarea scolara pentru ca nu a avut port traditional, ie si mi s-a parut strigator la cer.

Pe de alta parte, este si o modalitate buna pentru copii de a intelege valoarea banilor. Pentru ca indiferent de cat de multi bani avem noi acasa, parintii, sau de cat de multe lucruri ne permit sa le cumparam, ar trebui sa ne gandim ca prima valoare pe care ar trebui sa-i invatam s-o aprecieze ar fi aceasta, valoarea banului. Oferindu-le tot ce isi doresc, vor avea senzatia ca toata viata vor obtine ceea ce isi doresc. Va veni o vreme cant noi nu vom mai fi si atunci n-o sa mai aiba cine sa le ofere. Ei trebuie sa inteleaga ca mai devreme sau mai tarziu o sa fie nevoiti sa lupte, pentru ca viata asa e. E o lupta. Trebuie invatati.
loading...
Sunt sigura ca sunt o gramada de familii cu copii care se scalda in jucarii si mai devreme sau mai tarziu, jucariile respective sunt aruncate de colo colo. Mai bine sa le adune si sa le duca cuiva. Unor copii care chiar s-ar bucura cu adevarat de ele, desi sunt asa cum se spune, la mana a doua”, a spus Gabriela Cristea.
Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, Gabriela Cristea a dezvaluit ca nu va naste la 40 de saptamani, ci la 38. Frumoasa prezentatoare a mai spus ca acesta este sfatul pe care l-a primit din partea medicilor, iar ea este decisa sa il respect, evitand astfel posibile complicatii nedorite.

“Trebuie sa nasc in martie, dar totul se va intampla cu doua saptamani mai devreme. Practic, eu nu voi naste la 40 de saptamani, asa cum se intampla in mod normal, ci la 38 de saptamani. Nu este prematur, dar asa mi-au spus medicii ca este mai bine, in cazul meu. Eu am nascut prin cazariana si prima oara si trebuie sa am distanta de doi ani intre cele doua operatii… Eu nu voi avea doi ani si, prin urmare, ca sa evitam sa apara eventuale complicatii, e bine ca nasterea sa aiba loc putin mai devreme”, a declarat Gabriela Cristea pentru VIVA!

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments