YabbMusic.Ro

Ultima imagine publicata de Gabi Ripan, studenta ucisa in accidentul provocat de prietenul ei, in judetul Cluj

Gabi Ripan, tanara de 20 de ani, s-ar fi pregatit pentru o noapte de distractie. Cel putin asta reiese din ultima fotografie pe care studenta a publicat-o cu cateva ore inainte de a-si pierde viata in accidentul provocat de prietenul ei, in localitatea Floresti din judetul Cluj.

Tanara de 20 de ani din Suceava era studenta la Facultatea de Management din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai”din Cluj. Gabi Ripan a postat pe contul de Instagram o fotografie, cu doar cateva ore inainte de a muri in accidentul din Floresti, scrie observator.tv.

Duminica noaptea, Gabi se afla intr-un autoturism marca Mercedes, care ii apartinea, care era, insa, condus de un tanar de 19 ani, din Floresti. La un moment dat, soferul a intrat intr-o depasire si a pierdut controlul pentru ca masina a derapat. Din cauza vitezei, autoturismul de lux s-a rupt in doua, dupa ce s-a lovit violent de un stalp de metal de pe marginea drumului.
loading...
Aflata pe scaunul din dreapta soferului, Gabi a murit in urma accidentului, iar soferul a fost grav ranit, fiind transportat la spital.

Potrivit Ziar de Suceava, Stefan Tudor Carja este soferul de 19 ani, din Floresti, care a provocat accident infiorator din Floresti, in care studenta din Suceava a murit. Tanarul a fost operat de medici care au incercat sa ii salveze un picior. Medicii spun ca Stefan a fost aruncat peste un gard in urma impactului violent.
Potrivit politistilor, tanarul se afla sub influenta drogurilor in momentul in care a produs tragedia.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments