YabbMusic.Ro

Dorian Popa se muta in casa noua la primavara

Dorian Popa a intrat pe ultima suta de metri cu finalizarea lucrarilor la casa pe care o construieste de cativa ani. Artistul sustine ca in aceasta primavara isi va inaugura noua locuinta din Domnesti, Ilfov.

Dorian Popa si iubita lui, Claudia, au planuri serioase pentru 2019. Desi formeaza de ani buni un cuplu, indragostitii nu au in plan oficializarea relatiei, ci doar se asaza la casa lor. „Nu avem nevoie de pasul cel mare, intrucat nu consideram ca este o schimbare care ne-ar ajuta sau pe care ne-o dorim vreunul dintre noi. Mergem in continuare si cred ca surpriza cea mai frumoasa pe care Dumnezeu ne-a dat-o este ca mai avem putin si ne terminam casa. Pana la sfarsitul lunii aprilie vreau sa fim deja in casa”, a declarat, pentru Libertatea, Dorian Popa.

Artistul sustine ca locuinta arata asa cum el si Claudia si-au dorit. Doar ca, in momentul in care o vor inaugura, vor ca totul sa fie pus la punct. Prin urmare, se mai inarmeaza cu un pic de rabdare. Artistul a marturisit in trecut ca a investit 50.000 de euro in casa, bani pe care i-a dat pentru teren si ridicarea constructiei.

„Interiorul casei este discutat in totalitate si terminat de discutat, mai avem de pus la punct planurile cu piscina si cu foisorul din curte, dupa care le punem si in aplicare si cam asta e treaba. Casa e un melanj de design propriu cu design profi in ceea ce priveste baile, pentru ca am vrut sa fie facute de profesionisti”, a adaugat el. In curte intentioneaza sa amenajeze si un studio si stie exact cum vrea sa arate: „Va fi din sticla in totalitate, cu exceptia „borcanului” in care se va inregistra muzica”.

loading...
Zilele trecute, la avanpremiera unui desen animat la care a contribuit – „Marea Aventura Lego 2”, in care a asigurat vocea lui Batman -, cantaretul a aparut cu noi tatuaje. „Eu nu sunt tatuat permanent. Este o colectie noua de tatuaje pe care am lansat-o in participare cu un brand de tatuaje temporare, care se duc in cateva zile. Nici nu stiu cate am acum pe mine, dar ma joc cu ele. O data la cateva zile le schimb, mi se pare foarte interesant faptul ca ele sunt atat de versatile”, ne-a explicat el.

Dupa ce a cunoscut succesul cu piesa „Buna, ce mai zici?”, Dorian s-a gandit s-o traduca in tiganeste si sa incerce sa cucereasca, astfel, si minoritatea roma. Cele 56 de milioane de vizualizari pe care le-a strans pe YouTube piesa sus-amintita, cantata alaturi de Ruby, l-au motivat pe Dorian sa faca asta, asa ca acum, cantaretul se pregateste sa inregistreze „Socheres”. Melodia e semnata de Gipsy Casual, una dintre formatiile de muzica balcanica in voga. (Florian Gheorghe)

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments