YabbMusic.Ro

BIANCA DRAGUSANU, PRIMA REACTIE DUPA CE S-A AFLAT CA ALEX BODI A BATUT-O.

Bianca Dragusanu a avut o prima reactie, dupa ce s-a aflat ca Alex Bodi a batut, asa cum v-am povestit. Blondina a decis sa puna punct relatiei si nu are de gand sa se mai intoarca la Bodi, recunoscand asta si pe retelele de socializare, atunci cand a fost intrebata de prietenii virtuali.

„Te-ai despartit de …?”, a fost intrebata Bianca, la care ea a raspuns: „Da! In viata mea raman doar oamenii care merita”, semn ca nu a ramas prietena cu fostul ei iubit.

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, a doua zi dupa mega-petrecerea pe care Bianca a organizat-o pentru a-si celebra ziua ei de nastere, cei doi au fost protagonistii unor momente tensionate care se pare ca ar fi degenerat, dupa ce si-ar fi aruncat mai multe cuvinte grele. Se pare ca de la cearta la violente nu ar mai fi fost decat un pas. Conform unor surse din anturajul celor doi, Bianca ar fi fost agresata de fostul iubit. Alex Bodi ar fi invinetit-o pe blondina, iar acest lucru se vede destul de clar in fotografiile pe care vedeta le-a postat recent. Pe bratul Biancai Dragusanu se poate observa o ”frumusete” de vanataie, care ar purta, spun sursele noastre, „semnatura” fostului ei partener.
loading...
”S-au certat destul de tare. S-a ajuns la imbranceli. Bianca are mai multe vanatai pe corp. Se observa destul de clar ca a fost agresata de Alex. A fost bruscata de el. De data aceasta, e foarte hotarata sa nu-l mai ierte. Alex a recunoscut faptul ca a comis-o”, a marturisit o persoana din anturajul celor doi.
Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi le-au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, Bianca si Victor au divortat. Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments