YabbMusic.Ro

Jador, None si Andy, in pericol! Vezi cine ii avertizeaza sa aiba mare grija cu Simina!

Simina, cea mai „periculoasa” fata din casa! Vezi cine spune asta!

Frumoasa Simina Loica de la Puterea Dragostei este, de departe, cea mai dorita femeie din concurs. Jador, Andy si None s-au „razboit” verbal pentru ea, toti trei traind clipe speciale cu tanara si dorind cu ardoare sa o cunoasca mai bine

Nativa a zodiei Leu, bruneta atrage urmasii lui Adam ca un magnet, acestia fiind complet vrajiti de candoarea si finetea ei.

Daca exista vreun lucru de care nu duc lipsa femeile nascute in zodia Leu, acesta nu poate fi decat atentia barbatilor. Ele ajung adeseori in centrul atentiei, iar domnii care isi pun in cap sa le faca avansuri amoroase trebuie sa se astepte la o acerba competitie.

loading...
Femeia Leu tinde sa fie liderul grupului sau social, iar cei din imediata ei apropiere accepta, de obicei, fara a cracni, poruncile sau sugestiile sale. Trasaturile specifice unui astfel de exemplar feminin sunt voiciunea, ingenuitatea, frumusetea, eleganta si sensibilitatea. Iubita din Leu face parte din categoria de oameni care isi iubesc si isi respecta partenerul de cuplu, dar care nu pot, in niciun caz, sa il venereze.

Chiar daca nu poate fi dominata, asta nu inseamna ca nu ar trebui, uneori, sa i se stavileasca nitel tendinta de a domina. Este o femeie completa si considera, pe buna dreptate, ca merita din plin sa intalneasca un barbat adevarat.

O fata din zodia Leului ce emana dragalasenie, supunere, timiditate, nevoia de a fi aparata, cum este cazul Siminei, nu face decat sa se ascunda in spatele aparentelor. In sinea ei, este la fel de pasionala si hotarata precum oricare alta Leoaica.

Domnilor care indraznesc sa curteze o astfel de „felina” le spunem ca nu va ezita sa franga inimi si sa plece daca nu va fi complet sigura ca barbatul de langa ea o va trata ca pe o regina, cum ea considera ca merita.

Rar se intampla sa stea intr-o relate care nu o implineste si atunci o face doar de dragul unui stil de viata extravagant pe care nu si l-ar permite pe cont propriu. „Mata blanda zgarie rau” asa ca, dragi baieti, aveti mare grija cand abordati „capetele incoronate”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments