YabbMusic.Ro

Jador de la Puterea Dragostei vorbeste deschis despre probleme cu potenta!

Jador de la ”Puterea Dragostei” a povestit ca si-a inceput viata de adult cu un esec, datorita unor conditii total nepotrivite.

Jador, concurent de la ”Puterea Dragostei” a acceptat o provocare din partea prietenului sau, Nikolas Sax si a rasuns mai multo intrebari indiscrete venite. Imaginile au fost postate pe Youtube si fac deja deliciul fanilor cantaretului.

In cadrul provocarii, Jador a trebuit sa raspunda daca a avut vreodata probleme cu potenta iar acesta a raspuns afirmativ. Cantaretul a dat si detalii despre cea mai nereusita partida de dragoste din viata lui, care a fost si prima. Pe scurt, Jador a fost la un pas de a-si pierde virginitatea intr-o toaleta publica.

”Prima oara cand am vrut eu sa fac… era intr-un WC (rade)… mirosea urat rau… si pe langa era… I-am zis fetei aleia… de emotie… n-a mers. N-am facut nimic… Niste plecaciuni, ceva. Fata aia a plecat cu capul in jos. Asa a fost prima oara… Prima oara a fost esec”, a marturisit Jador intr-un filmulet pe Youtube.

loading...
Jador este un interpret de manele a carui popularitate a explodat dupa ce a aparut la emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D. Cantaretul s-a intors in concurs dupa o perioada de ”libertate” de cateva saptamani, moment in care a inregistrat si respectivul filmulet.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments