YabbMusic.Ro

O gravida a fost ucisa, iar criminalul i-a furat apoi copilul din burta

Marlen Ochoa Lopez, o tanara in varsta de 19 ani, gravida, a fost gasita moarta zilele trecute intr-o ghena de gunoi din Chicago.

Din primele informatii, anchetatorii au descoperit ca femeia a fost ucisa cu sange rece de una dintre cunostintele sale pentru a-i fura copilul din pantece.

Politia a ajuns la o femeie de 46 de ani, din oras, pe care familia victimei spune ca tanara o cunoscuse pe Facebook, pe un grup dedicat viitoarelor mamici, a notat mirror.co.uk.

La putin timp dupa ce a disparut, suspecta a sunat la 911 si a sustinut ca a nascut un copil acasa. Femeia a le-a spus ca micutul are probleme dupa nastere.

loading...
Copilul a fost gasit in stare foarte grava. Testele ADN au demonstrat ca micutul era copilul lui Marlen Ochoa Lopez si al sotului acesteia. Politia crede ca principala suspecta a ademenit-o pe victima in casa sa promitandu-i hainute pentru copilul pe care urma sa-l nasca.

Politia a arestat-o pe suspecta principala. „Simt o imensa durere, un chin, o mare tirstete. E dureros sa-ti pierzi femeia pe care o iubesti”, a declarat sotul femeii asasinate.

„Simt o imensa durere, un chin, o mare tirstete. E dureros sa-ti pierzi femeia pe care o iubesti”, a declarat sotul femeii asasinate.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments