YabbMusic.Ro

Surpriza! Bianca se marita cu Alex Bodi!

Bianca s-a impacat cu Bodi si pare hotarata sa faca si pasul decisiv pentru o casatorie

Incurcate sunt Caile Domnului in relatia dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi! Diva si afaceristul s-au certat de trei ori pana acum, dar cu toate acestea legatura lor pare una ce nu poate fi rupta niciodata.

„Ne completam perfect. Avem aceleasi firi, aprige, uneori mai posesive, insa, si aceleasi teluri, ceea ce este un lucru foarte bun. Important este ca ne iubim si putem trece peste orice, chiar si peste neintelegerile care, in unele cazuri, ne-au determinat sa ne indepartam unul de altul”, a spus Bianca
loading...
In mod surprinzator, cei doi au inceput sa si iasa impreuna la evenimentele mondene, lucru care a dus la multe discutii. Ieri seara, la party VIVA, ”amorezii” au participat la gala si ambii au parut ca lasa trecutul deoparte. Mai mul Bianca Dragusanu si Alex Bodi au vorbit despre casatorie. „Avem o relatie a noastra speciala si poate vom ajunge si la un mariaj”, a spus diva, in timp ce afaceristul a fost mult mai transant. „Am luat in calcul si varianta asta. Ne iubim, este firesc sa ne gandim si la un mariaj”, a spus Alex!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments