YabbMusic.Ro

Cum a aflat Catalin Botezatu ca are cancer

Prietena cea mai buna a lui Catalin Botezatu a vorbit in exclusivitate pentru Romania TV despre starea designerului. Catalin Botezatu trebuia sa fie zilele acestea la Saptamana Modei de la Paris, insa starea de sanatate nu i-a permis.

Catalin Botezatu a reusit sa invinga cancerul la colon, iar acum se recupereaza. El este acum la un nou control la clinica din Turcia, unde medicii vor sa se asigure ca totul este bine. Designerul Monica Vlad, una dintre prietenele sale cele mai bune, a vorbit la Romania TV, de la Saptamana Modei de la Paris, despre starea lui Catalin Botezatu.

„Chiar in perioada asta de recuperare, Catalin mi-a spus: Iti dai seama, am pierdut Parisul! Este un foarte bun organizator, noi toti am invatat de la el sa facem lucrurile ca la carte si de data asta, chiar in absenta lui, am rememorat timingul in care trebuia sa ne incadram si sa fie totul perfect: muzica, scena, lumini”, a spus Monica Vlad, pentru Romania TV.
loading...
Ea a dat detalii si despre starea lui Botezatu. „S-a recuperat repede, dar trebuie sa aiba foarte mare grija de el in urmatoarele luni”. De asemenea, Monica Vlad a povestit cum a aflat Catalin Botezatu ca sufera de cancer la colon: „S-a intamplat accidental. Avea niste simptome de apendicita si s-a depistat ca nu era de fapt o simpla apendicita. E bine ca s-a aflat la timp, e bine ca a avut parte de servicii medicale de foarte buna calitate”.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments