YabbMusic.Ro

Iulia Vantur joaca intr-un serial de actiune

Iulia Vantur face parte din distributia internationala a serialului de actiune “Jack Stall Dead”, filmat si produs in Londra, regizat de Nick Mckinless, un fost cascador.

Fosta prezentatoare de televiziune joaca rolul unei agente secrete de top, JO. “Jo, personajul pe care il intruchipez este o femeie foarte puternica, super antrenata, profesionista de top, cu aptitudini remarcabile, de necombatut, care merge pana in panzele albe pentru a rezolva un caz.

Este motivationala!”, isi descrie Iulia Vantur personajul. Pregatirea pentru rol a fost ca o tabara militara pentru Iulia Vantur. S-a antrenat foarte mult si a invatat tehnicile de lupta specifice. aAtrenamentele pentru rol le-a facut cu Daniel Lociccero, antrenor la Hollywood. “M-am antrenat cate 4 ore pe zi, aveam febra musculara si dureri in tot corpul, incat ridicatul din pat dimineata devenise un mare task pentru mine. Am descoperit muschi in corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a placut foarte mult sa ma pregatesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat sa-mi depasesc limitele, sa accesez acea putere interioara, focusul, disciplina si un munte de motivatie.
loading...
A fost o adevarata lectie. Asteptam cu entuziasm fiecare zi de filmare. A fost multa munca, dar a meritat 100%. Faptul ca profesionisti de top mi-au apreciat munca mi-a dat incredere sa continui, sa ma perfectionez si sa devin mai buna. Rolul de action girl mi se potriveste”, a mai spus Iulia Vantur.
Din distributia serialului “Jack Stall Dead” mai fac parte, alaturi de Iulia Vantur, Ali Jacko, Rohan Marley, fiul legendarului Bob Marley si Silvio Sima. De cativa ani, Iulia Vantur s-a mutat in India, acolo unde are o cariera ca model, actrita si cantareata. In plan personal, Iulia Vantur a avut o relatie cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune ca ar trai o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments