YabbMusic.Ro

Culita Sterp, surpriza de proportii de ziua lui! Carmen de la Salciua i-a facut un cadou special

Culita Sterp, surpriza de proportii de ziua lui de nastere! Carmen de la Salciua si-a facut aparitia cand nici nu se astepta

A fost o zi de nastere cu adevarat speciala pentru Culita Sterp. Artistul a avut parte de emotii puternice cauzate de fosta lui sotie, Carmen de la Salciua.

Cand nici nu se astepta, Culita Sterp a fost anuntat ca cineva i-a lovit masina in parcare si trebuie sa iasa repede din restaurantul unde se afla si unde era fix in mijlocul unei cantari. Ajuns afara, sarbatoritul a realizat ca totul fusese doar o farsa. Din cutia de cadou a iesit fosta si actuala: Carmen de la Salciua!
loading...
„Aseara am avut parte de surpriza vietii mele….cantam , era atmosfera , toata lumea se distra, si deodata vad ca incepe lumea sa iasa afara…nu stiam ce se intampla, toata lumea stia , inclusiv colegii mei de formatie , dar eu nu stiam nimic. Ma gandeam ca iese lumea pt ca era cald inauntru , dar nu era asa dupa ce au iesit mai mult de jumate din sala, vine un prieten la mine zi zice “Hai repede afara ca ti-a lovit cineva masina , a fost accident”.
Cand am auzit asta va dati seama ca am oprit si am iesit afara. Si afara ce sa vezi, mare surpriza , cu artificii si ditamai cadoul , cand il deschid cine iese din el? Puteti vedea si voi cu ochii vostri! Nimeni alta decat fosta, actuala si viitoare mea iubire! Femeia cu care mi-am dorit tot timpul si imi doresc o familie! Ea este cadoul meu, trimis de Dumnezeu, pt ca mai mare nici nu exista”, a scris Culita Sterp pe contul lui de Facebook.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments