YabbMusic.Ro

Vestea momentului la Puterea Dragostei!

„Livian si Bianca s-au despartit”, a fost anuntul care i-a socat pe numerosii fani ai celor doi.

Insa, de fapt, adevarul nu este deloc asa! Livian si Bianca NU s-au despartit! Castigatoarea primului sezon a plecat intr-o pauza de o saptamana si se va intoarce in emisiune.

Plecarea din emisiuene a Biancai i-a facut pe unii sa creada ca ea s-a despartit de Livian, dar acest lucru este departe de adevar!

„Livian si Bianca s-au despartit”, a fost un anunt fals care a circulat pe internet.

loading...
„Livian si Bianca s-au despartit!….Asta citim aproape in fiecare saptamana….ba ca a lasat-o din cauza tatalui, ba ea il place pe None….ba ca vezi Doamne nu au mai postat o poza impreuna de 12 h….ba ca a purat o discutie civilizata cu o fata noua.

Cum asa ceva? Voi cei care va laudati ca sunteti sustinatorii lor si ca voi credeti in iubirea lor, acum cand ei chiar au nevoie sa fie mai sustinuti ca niciodata voi sunteti cei care va deziceti de ei???”, a fost un mesaj aparut pe internet.

Bianca si Livian s-au indragostit in casa ”Puterea dragostei” si formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri ale sezonului 2. Bianca si Livian nu ezita sa isi arate dragostea ori de cate ori au ocazia si posteaza, tot timpul, fotografii cu ei impreuna si cu declaratii de dragoste.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments