YabbMusic.Ro

Ce a aparut pe contul de Instagram al lui Culita Sterp dupa impacarea cu Carmen de la Salciua

Culita Sterp, mesaj pe Instagram: Tu ai iubi un om ca tine?

Culita Sterp are multe cantari si contracte in tara si strainatate. Desi recent s-a impacat cu fosta lui sotie, Carmen de la Salciua, cantaretul nu prea a avut mult timp la dispozitie sa stea cu partenera lui. Tocmai de aceea au fost si multe speculatii ca nu ar mai fi impreuna.

Aseara, intr-un moment de respiro, Culita Sterp s-a retras pe un scaun cu telefonul in mana.

Imediat, un apropiat i-a facut o fotografie. Imaginea a fost postata apoi de Culita pe contul sau de Instagram. In dreptul fotografiei, artistul a scris si o intrebare care i-a pus pe gand pe internauti. „Tu ai iubi un om ca tine?”, a scris Culita Sterp.

Culita Sterp a scris un mesaj adresat persoanei care o face praf pe fosta lui sotie, Carmen de la Salciua.

loading...
Exista un cont pe Instagram care le face praf pe vedetele din Romania sau strainatate care isi editeaza excesiv pozele. Printre „victime” se afla foarte des si Carmen de la Salciua. Fosta sotie a lui Culita Sterp este luata in vizor de fiecare data cand face gafe in Photoshop, iar fotografiile ei ajung sa fie deformate din cauza editarilor excesive.
Artistul care a fost in trecut si in casa Puterea dragostei vazuse o fotografie cu Carmen de la Salciua si a vrut sa stea de vorba cu cel/cea care are in grija acel profil. „Nu stiu cine esti, dar e o idee buna cu profilul asta! Nu vreau sa fiu rautacios, dar niciodata nu am fost de acord cu modificarile astea in Photoshop, nu neaparat ale fostei mele, dar asa, in general. Cred ca lumea ar trebui sa vada fata naturala sau cel mult machiata a vedetelor, nicidecum modificata total”, este mesajul lui Culita Sterp.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments