YabbMusic.Ro

Cornel Gales a lasat un bilet de ADIO pe care politistii spanioli l-au gasit in bucatarie.

Cornel Gales a presimtit ca isi va gasi sfarsitul si a lasat un bilet in bucataria apartamentului sau din Spania.

Cornel Gales a avut mai multe premonitii in legatura cu moartea sa, asa ca a lasat un bilet prin care sa poata fi contactat de cele mai apropiate persoane ale sale.

Din cate se pare, cea mai apropiata persoana de Cornel Gales era nasa lui de cununie, pe care a mentionat-o intr-un bilet.

Doina Belu, nasa de cununie a fostului impresar, a declarat ca finul ei lasase un bilet pe care scria numarul ei de telefon, numele ei si precizarea „persoana de contact”. Asa a putut fi anuntata de autoritatile din Spania ca finul ei a murit intr-un tragic accident de masina.

loading...
„Cornel si-a lasat in bucatarie, pe borseta, scris pe o bucatica de hartie numarul meu de telefon. Asa a gasit si politia numarul meu si m-a sunat. Insa eu am crezut ca e o gluma proasta si am inchis. Au revenit printr-un translator si mi-au comunicat inclusiv numarul de cadavru, iar atunci am inteles ca totul era real”, a declarat Doina Belu.
Tot nasa lui Cornel Gales a mai declarat ca finul ei nu se afla singur in masina in momentul accidentului, ci cu inca alti doi barbati.
„Am aflat ca au fost trei persoane in masina, Cornel care a murit, un alt barbat care se afla in coma si o a treia persoana care este de negasit. Nimeni nu stie unde este. Politia nu vrea sa ofere momentan prea multe detalii, este un caz in cercetare”, a declarat Doina Belu pentru ciao.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments