YabbMusic.Ro

Doua concurente de la Puterea dragostei, in stare euforica in emisiune?

Cele doua au fost tinta glumelor colegilor lor.

Gala de duminica a emisiunii Puterea dragostei a fost una plina de surprize pentru fanii show-ului.
Insa cea care a reusit sa se remarce dintre concurenti a fost Denisa, iubita lui Iancu.

Dupa mai multe saptamani in care a fost plecata din emisiune, Denisa a venit pregatita sa ii ceara socoteala Ellei pentru gesturile nepotrivite pe care le-a avut cu Iancu in camera rosie.

La un moment dat, Denisa i-a reprosat Ellei ca are o mama acasa care nu ar fi mandra de comportamentul fiicei sale, iar acela a fost momentul in care Ella a sarit sa o loveasca pe colega sa de competitie.

loading...
Gestul Ellei i-a adus lacrimi in ochi Denisei, iar pana la a incepe sa planga in hohote nu a mai fost decat un pas.

Din nefericire, concurenta a fost si proagonista unei adevarate gafe. In timp ce incerca sa explice ceva, una dintre genele false i s-a dezlipit, iar momentul a fost imediat imortalizat de catre fani.

In plus, multi s-au grabit sa spuna ca Denisa era sub influenta alcoolului, la fel ca si Andreea Pirui, care a fost tinta ironiilor Manuelei pe tot parcursul galei. Aceasta a trimis-o de mai multe ori sa bea un pahar cu apa.

Iancu a incercat sa aplaneze conflictul, insa fara succes.

„Urat din partea lor / Rusine sa le fie, mai spun ca au respect fata de familiile lor / Rusine Iancu, ai langa tine o betiva / au fost doar cateva dintre comentariile fanilor de pe grupuri.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments