YabbMusic.Ro

Gestul disperat facut de Alex Bodi pentru a se impaca iar cu Bianca Dragusanu

Alex Bodi a venit ieri de la Londra, cu un avion privat, in dorinta lui de a se impaca iarasi cu Bianca Dragusanu

Incurcate-s Caile Domnului in cazul fostului cuplu Bianca Dragusanu-Alex Bodi! Dupa un divort cu scantei, in care omul de afaceri a decis sa isi spele rufele in public si sa dea presei informatii compromitatoare despre diva, de la consumul de medicamente pana la actiuni de suicid, mai mult, s-a lasat si cu o serie de violente la o sala de sport, ce au dus la un dosar penal, acum, situatia s-a schimbat radical.

Dupa ce Bianca a postat o fotografie in care apare surprinsa sarutand un barbat, despre care s-a zis ca ar fi fostul sot, iata ca si Bodi i-a declarat dragostea in public celei cu care a impartit sapte luni de casnicie. Concret, la scurt timp de la afirmatiile dure in care a zis tare si raspicat ca nu isi mai doreste sa aiba de-a face cu vedeta, Alex a postat o fotografie cu ei doi si urmatorul mesaj: „Noi doi impotriva lumii! Love of my life (n.r: Dragostea vietii mele).

De aici, o intreaga nebunie. Azi, toata lumea se intreba daca Alex Bodi a revenit la fosta sotie si ce se intampla cu adevarat in povestea lor intortocheata de iubire. Am incercat sa o contactam telefonic pe Bianca Dragusanu, insa nu a vrut sa ne raspunda. In schimb, de la sursele noastre din preajma cuplului, am aflat niste amanunte exrem de interesante.

loading...
Conform acestora, Alex Bodi a facut, ieri, un gest disperat pentru a se impaca iar cu Bianca Dragusanu! Omul de afaceri a luat un privet jet si a venit direct in Romania de la Londra pentru a fi alaturi de frumoasa femeie. Totul in conditiile in care pandemia de coronavirus a inchis granitele si a bagat lumea in case. In schimb, barbatul ar fi incercat sa o imbuneze pe vedeta, chiar la usa apartamentului cu rugaminti de a fi acceptat iarasi in viata ei. Culmea, spun aceleasi surse, cum nu s-au putut vedea fata in fata, ei ar fi avut discutii telefonice aproape toata noaptea, iar mesajul postat de Bodi, acela cu „noi doi impotriva lumii! Love of my life (n.r: Dragostea vietii mele)”, este cel folosit de fiecare data atunci cand revenea la sentimente mai bune fata de fosta sotie, ba chiar il avea si la status. Acestea fiind zise, asteptam o continuare a telenovelei, vom avea amor sau indiferenta?

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Exit mobile version