YabbMusic.Ro

O fosta concurenta frumoasa vrea sa intre in casa pentru Livian!

O fosta concurenta frumoasa vrea sa intre in casa pentru Livian! Tanara vrea sa-l cunoasca de ceva timp pe fiul lui Nelson Mondialu’!

Livian a declarat, de curand, pentru toti cei care puneau despartirea lui de Bianca sub semnul intrebarii, ca ruptura este REALA si nu o strategie. Acesta a mai spus ca-si doreste sa ramana prieten cu frumoasa bruneta si face pasi in sensul acesta.

„Nu vreau sa se termine asa, cu ura, cu dusmanie…Principalul meu gand este „hai totusi sa ramanem prieteni”. Cat timp o sa fim in competitie, eu o sa o ajut, o sa ma implic, ca un prieten adevarat. La filmari vorbim, dupa filmari la fel, dar nu ne mai sarutam, iar imbratisarile sunt mai rare. Am pus o limita! Eu o mai tachinez, vreau sa-i induc si ei starea aia buna, sa fim ca doi prieteni”, a declarat fiul lui Nelson Mondialu’.

Mai departe, protagonistul nostru a marturisit ca nu stie ce ar face daca o fata ar intra in casa pentru el.

loading...
„Nu stiu ce as face daca ar intra o fata pentru mine… M-as gandi probabil si la Bianca, sa nu o ranesc, sa nu o fac sa se simta prost” a spus Livian.

Ei bine, trebuie sa va spunem ca o fosta concurenta, extrem de wow, finalista a primului sezon, si-ar dori sa revina la emisiune pentru Livian, acum ca acesta este un barbat singur.

„Il apreciez pe Livian pentru ca este un baiat foarte bine educat. Eu imi doresc de ceva timp sa-l cunosc. Este un tip carismatic, cu simtul umorului si il apreciez si pe domnul Nelson, ii urmaresc vlog-urile. Cat timp a fost implicat intr-o relatie, nu m-am gandit deloc la el, ca sunt un om corect si nu as interveni niciodata intr-un cuplu. Acum insa, s-a schimbat situatia si, recunosc, mi-ar placea sa intru din nou in casa, sa-l cunosc…Daca vrea si el, desigur”, a declarat Simona.

Intrebata daca s-ar „lupta” cu Bianca pentru Livian, tanara a dat un raspuns neasteptat.

„Eu cu Bianca nu am fost niciodata prietene, asa ca nu am nicio obligatie fata de ea. Daca Livian spune ca este singur si disponibil, ce treaba am eu cu fosta lui iubita?”, a declarat Simona.

„Nu o judec pe Bianca pentru ce a facut! Era mica, usor influentabila, si sunt convinsa ca nu si-a dat seama de gravitatea faptelor comise. Ceea ce ma deranjeaza este ca si-a batut joc de alte fete din emisiune, care nu au aparut in ipostaze atat de, sa zicem…delicate. Ea radea de toate si le umilea cand stia clar ca are un trecut mult mai urat decat al lor. Din pacate, acum ca au aparut aceste filmari, nu cred ca Bianca va mai avea viitorul pe care si-l dorea. Ea este o fata inteligenta, frumoasa, cu multi fani…Ar fi putut sa urmeze chiar o cariera in televiziune, dar dupa ce a aparut in astfel de ipostaze, pe site-uri pentru adulti, nu cred ca mai are sanse sa evolueze in showbiz. E pacat de ea…Are mult potential, dar din nefericire un astfel de trecut iti afecteaza toata viata. Filmarile acelea sunt peste tot, toata lumea vorbeste despre ele si nu cred ca vor disparea prea curand”, a declarat Simona.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments