YabbMusic.Ro

BRIGITTE L-A RECLAMAT LA POLITIE PE FIUL EI CA I-A FURAT MASINA.

BREAKING NEWS ! Brigitte Sfat l-a reclamat la Politie pe fiul ei ca i-a furat masina. Adolescentul s-ar fi aflat sub influenta substantelor interzise in momentul in care s-ar fi urcat la volat.

S-a intrat in posesia unor informatii exclusive legate de evenimentele incredibile care s-au produs in cursul noptii trecute si azi dimineata in familia fostei doamne Nastase.

Potrivit unor surse, in aceasta dimineata, Brigitte Sfat a sesizat autoritatile dupa ce fiul ei, Robert, in varsta de 19 ani, i-ar fi furat masina in cursul noptii. Mai mult decat atat, vedeta le-ar fi marturisiit politistilor ca adolescentul se afla sub influenta substantelor interzise in momentul in care ar fi comis fapta.

La scurt timp dupa ce politistii s-au deplasat la domiciliul vedetei, Brigitte Pastrama si fiul ei Robert au fost condusi la sediul politiei, unde au dat declaratii in fata oamenilor legii, care au demarat o ampla ancheta pentru stabilirea imprejurarilo in care s-ar fi produs fapta sesizata.

loading...
Potrivit unor surse judiciare, Brigitte ar fi spus la audieri ca fiul ei o bate frecvent si ca a consumat droguri, iar apoi a fugit cu masina. Aseara, baiatul s-ar fi drogat impreuna cu doua persoane, potrivit acelorasi surse.
Brigitte le-ar fi spus politistilor ca nu vrea sa-i faca rau fiului ei. Tocmai de aceea, ar fi refuzat sa depuna plangere impotriva lui.

”La data de 22 iunie a.c, in jurul orelor 09:33, Inspectoratul de Politie a Judetului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie, cu privire la faptul ca fiul sau, in varsta de 19 ani, i-a furat masina, acesta aflandu-se sub influenta substantelor interzise.

La fata locului s-au deplasat politistii orasului Voluntari pentru efectuarea de activitati specifice.

Din primele verificari a rezultat faptul ca fiul apelant ei a plecat in cursul noptii cu masina mamei sale, dar a revenit la domiciliu. Persoana vatamata si fiul acesteia au fost conduse la sediul Politiei orasului Voluntari pentru cercetari.

In prezent politistii orasului Voluntari efectueaza verificari pentru stabilirea imprejurarilor si circumstantelor in care s-ar fi produs fapta sesizata”, au transmis reprezentantii Politiei.

Reporter: ”Ce s-a intamplat?

Brigitte: ”Mi-a fost furata masina si vandalizata! ”

loading...
Reporter: ”Te-a agresat fiul tau?”

Brigitte: ”M-a agresat impreuna cu mai multi indivizi pe care i-am gasit in casa si care mi-au distrus casa.”

Reporter: ”Ce urmeaza acum, care sunt procedurile, unde este baiatul dumneavoastra?”

Brigitte: ”Sper ca la dezintoxicare, unde l-am trimis si unde l-am mai bagat de doua ori, dupa ce mi-a mai distrus doua masini”.

Robert Sfat are 19 ani si pare sa fi mostenit mare parte din trasaturile fizice ale mamei sale. ”Juniorul” lui Brigitte a fost elev la un liceu cu predare in limba germana si, potrivit informatiilor publicate pe pagina sa de Facebook, viseaza sa devina DJ. Tatal lui Robert si fostul sot al lui Brigitte, Octavian Sfat, s-a stins in 2002, cand baiatul nu avea nici 3 ani. Actuala doamna Pastrama mai are o fetita, Sara, in varsta de 10 ani, din casnicia cu omul de afaceri timisorean Ovidiu Torj, cu care bruneta a fost impreuna din 2006 pana in 2010.

Brigitte s-a casatorit cu Ilie Nastase in 2013, iar petrecerea de nunta s-a desfasurat la Poiana Brasov. Le-au fost alaturi peste 300 de prieteni. Relatia lor a fost presarata cu numeroase dispute, despartiri si impacari. In martie 2018, au anuntat ca divorteaza, dar separarea oficiala a fost amanata, pentru ca nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Intr-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronuntat divortul dintre Brigitte si Ilie Nastase.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments