YabbMusic.Ro

Bloggerii, atac dur la Andreea Esca, dupa ce a recunoscut ca a avut COVID-19!

Bloggerii au reactionat dur dupa interviul acordat de Andreea Esca, in care a recunoscut ca a fost infectata cu COVID-19.

Andreea Esca a avut COVID-19 – un subiect care a devenit o dezbatere nationala dupa ce vedeta numarul 1 a PRO TV a recunoscut ca s-a infectat. Interviul a provocat un val de hate la adresa cunoscutei prezentatoare dar si reactii dure din partea celor mai importanti bloggeri romani.

Zoso a scris ca Andreea Esca a mintit cand a spus ca a avut masca la petrecerea la care se presupune ca s-a infectat si a subliniat faptul ca nimeni de la acea petrecere nu a mai acuzat ca ar fi luat COVID-19.

”N-am prins prima partea e interviului inregistrat difuzat acum la ora 19, dar vreo 10 minute a spus adevaruri alternative, l-a invocat pe un prieten imaginar al multor romani, a zis ceva de bine de doctori, lucru care se pupa foarte bine cu prietenul imaginar, a mintit ca avea masca la petrecerea aia, desi se vedea din poze si filmari ca nu avea, si tot asa.

loading...
Singura informatie reala e ca nimeni de la petrecea aia nu mai are, momentan, coronavirus. Ar fi amuzant sa le fi dat ea.

Cine pune pariu ca, daca i se mai ofera o data ocazia, o susta din care sa castige si ea ceva, si Alexia Eram ceva, si ProTV ceva, lasa paza deoparte si o face din nou?”, a scris Vali, alias Zoso.

Mihai Vasilescu a scris ca ”nu a halit interviul Andreei Esca” si ca reporterul care l-a realizat a evitat cele mai importante intrebari.

”Nu, nici eu n-am halit interviul Andreei Esca. Baiatul ala n-a intrebat-o absolut nimic din ce m-ar fi interesat sa aflu. Ca de exemplu, pe langa ce zice Vali aici, m-ar fi interesat sa aflu de ce, daca toate lucrurile au fost asa de in regula la petrecerea aia “in aer liber”, de ce si-au sters influenseritele postarile in care aparea Esca? Si-as mai fi avut cateva intrebari de acelasi gen, dar aia e”, a scris Vasilescu.

Serban Huidu a condamnat intentia PRO TV de a interzice asocierea brandului cu vedetele postului infectate cu noul coronavirus, in ciuda faptului ca si el a fost ”sfartecat de ziaristi” atunci cand a avut accident de masina.

”(Andreea Esca, n.r.) Este omul cel mai prezent si vizibil al PROTV-ului si nu e putin lucru. Totusi a baga pumnul un gura colegilor ziaristi (chit ca unii dintre ei sunt foarte prosti-dupa cum am scris mai sus) si a le interzice sa scrie despre Esca e o greseala cumplita.

Cand o persoana ajunge publica, dreptul la viata privata dispare. V-o poate spune fostul premier Boc filmat in budigai la vestiarul de la sala sau infamul penelist Paul Pacuraru, care-i dadea-n cap in fata calculatorului. Asta inainte de GDPR”, a scris Huidu.

Cetin a scris pe blogul sau ca Esca a avut o apritie de bun simt si spune ca a fost mai degraba scandalizat de comentarii.

”Si a fost si interviul Escai. Mie, personal, mi s-a parut de bun simt si decent, poate si usor conform cu realitatea, avand in vedere ca nu a mai existat niciun infectat de la petrecerea vietii.

loading...
Ce m-a frapat au fost comentariile de la vali, lasate de diversi oameni care nu pot intelege propozitii simple sau nu pot emite propozitii simple, comentarii care au ca numitor comun expresia medicina si religia nu se exclud, totul bazat pe faptul ca Esca spune ceva de genul Cat esti in spital, lasi religia si te increzi in medici. Ah, o toanta a scris chiar ca placebo este un fenomen religios. E o tampenie masiva”, a scris Cetin.

Silviu Iliuta i-a ironizat pe cei care au sarit cu picioarele pe Andreea Esca, sustinand sus si tare ca a primit bani pentru a spune ca a fost infectata cu COVID-19.

”Chiar nu va dati seama ca Esca a fost creata de Sarbu pentru a tine romanii in fata televizoarelor, iar el sa le trimita prin antene chestii cum ar fi cipurile 6G care te fac sa te uiti la stiri si la reclame! Ai, ai, ai, ce naivi sunteti, ma! Pai ei, prin reclamele alea va fac sa cumparati ceva de care nu aveti nevoie. Esca va baga in cap asta, dirijata de Sarbu, care e dirijat de Bill Gates si care face roboti. Esca e robot. Ca om Esca nu exista. Greu pricepeti! Si Eram, cica „sotul” ei. Pai el exista, ma? Daca exista, il chema „Sunt”, nu „Eram”. Jos masca, ba!”, a scris Silviu Iliuta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments