YabbMusic.Ro

Politistul care nu a vrut sa dea amenzi la priveghiul lui Emi Pian e putred de bogat!

La priveghiul lui Emi Pian au venit sute de oameni, care nu au respectat distantarea sociala.

La priveghiul lui Emi Pian au venit sute de oameni, inghesuiti in curtea si in casa acestuia din Rahova, aproape toti fara masti. Familia si apropiatii lui Emi Pian au organizat un priveghi la care i-au invitat pe Florin Salam, Sorin Copilul de Aur, Sorinel Pustiu, Leo de la Kuweit, Costel Biju si Adrian Minune, pentru a canta, fiind imposibil sa se mai aplice regulile de distantare sociala.

Din imagini se vede clar ca oamenii veniti la priveghi nu purtau masti. Chestiunea a fost dezbatuta intens in mass-media. “Sindicalistul Florin Vilnei ANUNTA de ce Politia NU da amenzi la priveghiul de la casa Duduianu”, a titrat stiripesurse.ro, care a citat dintr-o declaratie a lui Vilnei, data la Romania TV.

„Zi de zi, mii de romani se aleg cu amenzi de la Politie pentru ca nu poarta masti in magazine sau incalca restrictiile din stare de alerta. La casa Duduienilor, sute de oameni se calca in picioare si incalca toate regulile de distantare sociala, insa politia asista si nu da amenzi, cum le da oamenilor cinstiti. Explicatia sfidatoare ii apartine unui sindicalist din politie, care e extrem de empatic cu interlopii.”, a relatat sursa citata.

loading...
„Prezenta noastra trebuie sa fie o dovada ca suntem acolo sa pastram linistea publica si oamenii din teren sunt prezenti acolo si vor gestiona diversele situatii. Nu suntem acolo sa dam amenzi, asistam la un eveniment trist. Tine de constiinta fiecarui politist”, a spus Florin Vilnei. Ulterior, s-a anuntat ca Politia Capitalei a dat 30 de sanctiuni, in valoare de 14.000 de lei, dintre care una aplicata organizatorului.

Florin Vilnei este presedinte al Federatiei Nationale a Sindicatelor din Politie. Ultima declaratie de avere dateaza din 2018. Din document reiese ca Vilnei si sotia sa detin patru terenuri intravilane, un garaj, trei case de locuit si un apartament, precum si un ATV Bombardier. O casa este in judetul Valcea, a fost cumparata in 2013 si are o suprafata de 189 metri patrati. A doua se afla la Otopeni, a fost construita in 2016 si are 270 metri patrati. A treia casa, din judetul Mures, a fost mostenita de sotia sa in 2016.

Emi Pian a fost omorat de un rival din clanul Rinu, in timpul unui scandal sangeros produs pe 4 august 2020, la ora 03.00, dupa un joc de barbut. Atacatorul, Ciprian Napy, a fost mutilat de fratele lui Emi Pian si a ajuns la spitalul Elias in stare critica, avand o plaga taiata pe tot spatele. Emi Pian va fi inmormantat duminica, la ora 13.30, la cimitirul „Tudor Vladimirescu” de pe Soseaua Antiaeriana.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments