YabbMusic.Ro

Bianca Comanici, destainuiri emotionante despre relatia cu Livian!

Bianca comanici, castigatoarea primel doua sezoane „Puterea Dragostei”, a realizat declaratii emotionante despre relatia cu Livian, la doar cateva saptamani dupa ce tinerii si-au spus „adio”.

Se pare ca Bianca de la Puterea Dragostei inca nu a reusit sa isi vindece ranile adanci provocate de despartirea de iubitul sau! Invitata la emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”, in timp ce discuta despre Livian, Bianca Comanici a izbucnit in plans!

Frumoasa bruneta a marturisit, cu ochii in lacrimi, ca subconstientul sau inca tanjeste la Livian, pentru ca il viseaza, fapt ce o face, in mod evident, sa sufere. Desi foarte multe persoane s-ar fi asteptat ca Bianca Comanici sa fie trista sau dezamagita, tanara de la Puterea Dragostei a lasat sa se inteleaga ca este bine si ca se chinuie sa treaca peste, fara sa acorde prea multa importanta acestor detalii, in viata sa de zi cu zi.

Bianca este mult mai activa in mediul online de cand s-a despartit de Livian si faptul ca acesta s-a afisat atat de repede cu noua lui iubita, Florentina, a ajutat-o pe bruneta sa treaca peste toate situatiile neplacute alaturi de prietenii sai virtuali. Invitata in platoul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu” alaturi de prietena ei cea mai buna, Mary de la Puterea Dragostei, Bianca a vorbit despre tot ce se intampla in viata ei, cu aceeasi sinceritate cu care ne-a obisnuit.

loading...
Astfel, cele doua tinere superbe au discutat despre proiectele lor, despre planuri de viitor, dar si despre ultima presarata, presarata si cu evenimente mai putin placute. Cu acest prilej, Bianca a dezvaluit ca incearca sa treaca peste cele intamplate, dar a inceput sa planga atunci cand a venit vorba despre Livian.

„Daca ar fi venit in fata mea si mi-ar spune acum ca ma iubeste… Eu am visat momentul asta chiar acum cateva zile. Stateam intr-o camera si el a venit la usa, cu capul in jos. M-a vazut, a pus capul in pamant rusinat de ce a facut si a venit si s-a pus in bratele mele, pe pieptul meu.

Parca simteam caldura aia, era adevarat tot ce se intampla si ma strangea foarte tare in brate. Si atunci l-am intrebat cum a putut sa faca asa ceva si apoi pe telefon a aparut o poza cu noi doi care nu trebuia publicata si i-am spus sa ii fie rusine, cum poate sa faca asa ceva.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments