YabbMusic.Ro

Fratele lui Florin Salam a murit!

Fratele celebrului manelist a pierdut lupta cu viata, in aceasta seara! Nelu a luptat pana in ultima clipa pentru viata lui!

Nelu Stoian, fratele celebrului manelist Florin Salam, s-a stins din viata in aceasta seara, potrivit Gandul.ro. Nelu era internat la terapie intensiva de doua luni. Fratele lui Florin Salam era internat la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infectioase „Matei Bals” din Capitala, dupa ce in urma cu doua luni s-a infectat cu coronavirus.

Medicii ar fi lasat-o pe sotia acestuia sa-l viziteze. „Noi spunem in continuare ca totul va fi bine, pentru ca va fi bine, asa credem noi. Sotia lui Nelu l-a vizitat, este tot acolo, mai multe nu putem spune, asteptam in continuare o minune”, a declarat pentru Gandul.ro o ruda foarte apropiata a manelistului Florin Salam si a lui Nelu Stoian, fratele manelistului.
loading...
Nelu Stoian suferea si de alte boli cornice asociate, care i-au agravat starea de sanatate, dupa ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Fratele cantaretului suferea de diabet si obezitate si era cardiac.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments