YabbMusic.Ro

Momente pline de emotie! Viorela si Stefan de la Puterea Dragostei s-au casatorit

Doi fosti concurenti de la Puterea Dragostei s-au casatorit astazi!

Viorela si Stefan au fost printre cele mai iubite cupluri din sezonul 1 de la Puterea Dragostei. Cei doi au parasit competitia prea devreme, insa au ramas impreuna. Fostii concurenti, Viorela si Stefan si-au unit astazi destinele in fata ofiterului de stare civila, dar si a familiilor. Tinerii proaspat casatoriti au tinut totul secret, iar in urma cu putin timp si-au aratat fericirea pe Instagram.

Viorela si Stefan de la Puterea Dragostei au spus un mare ”DA” in fata ofiterului de stare civila, dar si a familiilor si apropiatilor. Viorela a purtat o rochie, in care s-a simtit cea mai frumoasa mireasa. Momentele importante au fost imortalizate si postate pe paginile lor de Instagram.

„Am zis daaa. Sot si sotie”, a scris Viorela pe Instagram. Vestea i-a luat pe toti prin surprindere.

loading...
Bucuria este una imensa, iar cei doi fosti concurenti ai sezonului 1 Puterea Dragostei au vrut sa le arate si sustinatorilor momentele frumoase, care au avut loc astazi. Dupa eliminarea lui Stefan din emisiune, Viorela a fost nevoita sa mai astepte pana cand era momentul potrivit pentru a parasi si ea emisiunea. In tot acest timp, au existat zvonuri ca Viorela este insarcinata, insa tanara a negat aceste speculatii.
„Nu sunt insarcinata. Totul a plecat dupa ce Stefan a iesit din casa. Noi am ramas amandoi in acelasi hotel (n.r. in Istanbul). Si dimineata am facut un live, iar Stefan a facut o gluma, a spus ”Stefan Jr”. Lumea a luat foc. S-a spus ca eu as fi insarcinata. Nu sunt, insa imi doresc, dar nu acum”, a explicat Viorela in urma cu ceva timp.

Comenteaza articolul

comments