YabbMusic.Ro

Nici nu s-a despartit bine de Bogdan Mocanu, ca Andra Volos s-a si afisat la bratul unui barbat misterios!

Desi Andra Volos si Bogdan Mocanu s-au despartit acum putin timp, se pare ca satena nu pierde timpul pentru ca deja s-a afisat la bratul unui alt barbat, in Istanbul.

Bogdan Mocanu si Andra Volos si-au spus „adio” din nou, cu doar cateva zile in urma, iar fosta concurenta de la Puterea Dragostei a luat prin surprindere pe toata lumea. Nici nu s-a despartit bine de iubit, ca frumoasa satena a si decis sa plece in Turcia!

Dupa ce s-a fotografiat in casa Puterea Dragostei, Andra Volos i-a luat prin surprindere pe prietenii ei virtuali, pentru ca o imagine postata pe retelele de socializare a creat o adevarata isterie pe internet (si cu siguranta si in cazul lui Bogdan Mocanu- suntem convinse ca poza cu pricina nu i-a picat deloc bine).

Andra Volos a aparut alaturi de un barbat misterios, care a fost surprins din profil, iar fanii nu si-au putut da seama imediat cine este acesta. Daca foarte multi oameni si-au dat cu presupusul in legatura cu identitatea acestuia, crezand ca este ori vreun admirator al frumoasei concurente de la Puterea Dragostei, ori noul sau iubit, adevarul este cu totul altul!

loading...
Se pare ca barbatul „necunoscut” postat de a este nimeni altul decat Nikolas Sax! Si tanarul a postat aceeasi fotografie pe retelele sale de socializare, alaturi de un mesaj dedicat fanilor si, cine stie, poate si superbei satene.

„In curand „Cred ca m-am indragostit”!! Bomba anului!”, a dezvaluit Nikolas Sax.

Deocamdata, singura relatie dintre cei doi este de natura profesionala: vor lansa o melodie impreuna. Mesajul piesei, insa, ne da de gandit!

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments