YabbMusic.Ro

Bianca Dragusanu ii da lovitura de gratie Dariei

Bianca Dragusanu o face praf pe Daria.

Bianca Dragusanu si Daria sunt in plin razboi al declaratiilor. Nu trece o zi fara ca cele doua rivale sa isi trimita sageti in mediul online. Dupa ce rusoaica a lansat un nou „atac”, acum, blondina vine si ii da lovitura de gratie.

Desi fostul sot al Biancai Dragusanu se afla dupa gratii de zile bune, fosta sotie si actuala iubita se cearta incontinuu pe retelele sociale. Recent, rusoaica i-a dat o replica blondinei, iar acum Bianca ii transmite un mesaj si se incoroneaza „regina”.

„Nu-mi spune printesa. Sunt regina! Cu totii traim in aceeasi lume, dar nu traim si pe aceeasi frecventa”, a fost mesajul postat de Bianca.

loading...
Iubita afaceristului nu vrea sa mai fie implicata in niciun fel de scandal cu Bianca Dragusanu, motiv pentru care refuza sa o jigneasca direct in mediul online. „Nu vreau sa cobor la nivelul acestei femei, nu vreau sa insult pe nimeni, nu sunt asa educata si sunt mai presus de toate astea! Dar vreau sa spun ca tot ceea ce face arata stupid si amuzant. Cauta niste mizerii, expune ceva, scrie si vorbeste despre mine. Pentru ce?”, spunea Daria zilele trecute.

Blondina nu crede in intentiile Dariei de a pastra linistea si continua atacurile la adresa rusoaicei. Intr-o postare pe contul de Instagram, Bianca le-a spus celor din mediul online ca urmeaza sa distruga mai multe „ciupercute” si o sa aduca dovezi in acest sens.

„O sa vin cu dovezi si o sa distrug codita multor ciupercute aparute dupa ploaie”, a spus diva pe contul sau.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments