YabbMusic.Ro

AM AFLAT CINE ESTE „POTENTUL” CARE A FINANTAT ESCAPADA „BRIGAZII CORUPATOARELE” IN DUBAI

Ies la iveala detalii picante legate de escapada de lux din Dubai de care au avut parte fetele din ”Brigada Corupatoarele”. Se pare ca in spatele vacantei din Emirate se afla un ”potent” afacerist din Banat, care este ”topit” dupa Loredana Chivu.

S-a intrat in posesia unor amanunte unice legate de ”personajul” care a stat in spatele escapadei din Dubai a fetelor din ”Brigada Corupatoarele”. La inceputul anului 2021, Loredana Chivu, Simona Trasca, Ana Mocanu si alte doua domnisoare s-au bucurat pe deplin de o vacanta de lux in Dubai. Potrivit unor surse bine informate, in spatele excursiei de cinci stele a fetelor din lumea mondena ar sta un ”potent” afacerist din Banat.

Dupa cum afirma sursele noastre, „Daniel”, pe numele lui mic, le-ar fi insotit pe cele cinci ”bunaciuni” in Dubai. Cu toate ca acesta ar fi casatorit si ar avea chiar si un copil, nu s-ar sfii sa-si arate sentimentele pentru fosta asistenta TV Loredana Chivu.

Din cate se pare, blondina ar fi reusit sa-l cucereasca pe afaceristul din Banat, care are stranse legaturi cu viata politica, si acum s-ar bucura de ”sprijinul” acestuia pe toate planurile, mai ales financiar. Politicianul din Banat se pare ca nu are arici la buzunar, iar in Dubai s-ar fi dovedit ”mana larga”. Pentru placerile blondinei si ale prietenelor acestia, barbatul ar fi platit note de plata „calificate”.

Conform surselor noastre, doar la iesirea de la ”Nusr-Et”, ”iubitul din umbra” al Loredanei Chivu s-ar fi ”usurat” de aproximativ 5.000 de euro. E de inteles o astfel de suma. Pentru ca „Brigada Corupatoarele” este cunoscuta in lumea mondena pentru „specializarea” in distractie la cote inalte, iar costurile pe care le implica, de regula, o astfel de „intreprindere” nu sunt deloc de neglijat.

loading...
Dupa toate actiunile afaceristului casatorit din Banat se poate intelege ca Loredana Chivu chiar a ”dat lovitura” si a ”pus mana” pe o veritabila ”mina de aur”.

In vara anului trecut, ”Corupatoarelele” s-au ”cantonat” la masa unor platitori calificati din provincie si nu s-au lasat pana nu le-au „incarcat” nota cu o piramida de sampanie scumpa, care a fost primita cu entuziasm de cele trei ”dive”.

Fostele asistente TV au povestit totul la Antena Stars. Intr-o dimineata, alarma hotelului in care au fost cazate s-a declansat.

„Ma trezisem bine si a inceput alarma in toate limbile si sunetul ala groaznic, de incendiu. Ne-am speriat rau de tot, cel putin eu si Ana, ca Lore dormea, nu a avut nicio treaba. Nu stiam pe unde sa o mai luam pentru ca lifturile erau blocate.

Eram la etajul 36, am zis ca gata, m-am dus, aici mor, in Dubai. Eu eram in halat, abia ma trezisem, nu bausem nici macar cafeaua de dimineata. In zapaceala aia si asa m-am gandit sa imi iau actele si aveam pasaportul intr-o geanta si actele masinii in alta geanta, asa ca am bagat geanta in cealalta geanta, eu in halat si in papuci si asa am fugit”, a povestit Simona Trasca.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments