YabbMusic.Ro

Culita Sterp de la Survivor 2021, tata de baiat!

Culita Sterp a primit o fotografie extrem de emotionanta la Survivor 2021. Daniela Iliescu i-a transmis ca va fi tatic de baietel.

Dupa ce au castigat meciul de comunicare, Faimosii au avut parte de o masa copioasa, dar si de mesaje emotionante din partea celor dragi. Culita Sterp de la Survivor 2021 a avut parte de o surpriza neasteptata. Ce i-a trimis Daniela Iliescu Faimosului?

Culita Sterp nu si-a putut stapani emotiile atunci cand a vazut fotografia pe care i-a trimis-o Daniela Iliescu.

Faimosul a aflat astfel ca va fi tatic de baietel.
„E baiat! Bai, e baiat! Cum s-a schimbat? Bai nu cred! Am vrut sa plang, dar nu mai pot sa plang. E baiat! Doamne, doamne! Uite-o pe nevasta mea, ce frumoasa e!”, a strigat Faimosul.

loading...
Culita Sterp a crezut de la inceputul competitiei Survivor 2021 ca va avea o fetita, insa lucrurile au luat o intorsatura neasteptata pentru artist.

„Bai, daca e o farsa, dar nu e 1 aprilie. Mai e pana la 1 aprilie. Nu-mi vine sa cred. Cand am vazut poza, m-am pregatit sa ma emotionez, ca sigur o sa vad o poza emotionanta. Cand am vazut ca e baiat, am dat din plans in fericire. E ceva ce nu pot exprima in cuvinte.

Sunt atat de fericit in interior, ca nu stiu ce sa mai zic. Cand am venit la Survivor m-am simtit vinovat ca am lasat-o singura acasa, dar stiam ca e fata descurcareata.

Stiam ca o sa am fata, dar Dumnezeu mi-a intors faptele bune pe care le-am facut de-a lungul vietii si mi-a dat cel mai frumos cadou. O sa am baiat. Nu-mi vine sa cred!”, a spus Culita Sterp.

Daniela Iliescu i-a mai trimis lui Culita Sterp de la Survivor 2021 mesaje care l-au facut sa planga de fericire, insa de data aceasta Faimosul a fost nespus de fericit.

„Frumosul meu, desi absenta ta ma intristeaza de obicei, acum ma face sa fiu cea mai mandra si fericita, pentru ca arati lumii cum te vad eu. Un om ambitios, destept. Habar nu ai ce sentimente ma cuprind cand te vad la tv si stiu ca o sa-i povestesc copilului nostru toate astea. Imi este dor de tine. Sunt foarte linistita, totul e bine, sa nu-ti faci griji. Burta mea creste de nu se mai opreste, bebe a inceput sa miste, iar la control totul e perfect”, i-a scris Daniela Iliescu lui Culita Sterp.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments