YabbMusic.Ro

PEPE, DE MANA CU O ALTA FEMEIE?

Pepe este pregatit pentru un nou inceput! Desi are programul plin cu proiecte, artistul se pare ca are timp sa se preocupe si de viata amoroasa.

Invitat la Xtra Night Show, Pepe a tinut sa lamureasca cateva aspecte in ceea ce o priveste pe fosta sa sotie, Raluca Pastrama.

„Noi nu suntem certati, dar de impacare nu se pune problema, sub nici o forma, ca relatie nici nu se pune problema, noi am vorbit si azi. O sa divortam la notar. Nu mai avem nici o treaba. Noi nu mai dormim in acelasi pat din octombrie. Noi stam la aceeasi masa impreuna. Am vorbit si noi cu persoane care au mai trecut prin viata. Copiii au reactionat chiar bine, nu ne asteptam ca ele sa stie deja ce inseamna sotuatiile de genul”, a spus Pepe, la Antena Stars.

„Nu ar trebui sa surprinda pe nimeni daca maine-poimaine va aparea, eu sau ea, cu cineva de mana”, a afirmat artistul, la Xtra Night Show, lasand destul de mult loc de interpretari.

loading...
„Mami nu mai doarme cu tati. Ele erau obisnuite, pt ca au colegi la scoala in aceeasi situatie. Au inteles din prima. Lor le place ca au doua cadouri, doua vacante. Sunt mai cuminti cand stau cu mn. Sa nu surprinda pe nimeni daca ma vad cu altcineva sau pe ea cu altcineva de mana. Sa vedem cum vor reactiona cand va aparea un nou tati sau o noua mami.”, a mai spus Pepe.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments