YabbMusic.Ro

DE CE A MURIT NELU PLOIESTEANU?

Nelu Ploiesteanu s-a stins din viata in aceasta dimineata, la varsta de 70 de ani. Organismul artistului nu a mai facut fata infectiei cu SARS-CoV-2 si a cedat. Regretatul artist se lupta de mai bine de opt ani cu mai multe afectiuni.

Nelu Ploiesteanu a ajuns in stare grava la Spitalul Floreasca din Capitala, pe 13 martie, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Medicii au fost nevoiti sa-l intubeze, caci plamanii artistului erau afectati in proportie de 70% iar saturatia de oxigen in sange era de doar 50%. Un motiv in plus de ingrijorare pentru medici si familie a fost si pneumonia cu care Nelu Ploiesteanu se lupta de opt ani.

” Prin bolile vechi, fibroza pulmonara, intarirea tesutului dintr-un fost impact, a venit cu starea aparatului pulmonar rea. Peste asta s-a suprapus covidul, intarziat ca actiune prin plecarea lui de la spital. Situatia este fara imbunatatiri, grava, dar se lupta ca sa fie tinut in stare de ”plutire”,” a declarat Florin Condurateanu la Antena Stars.

Din pacate, infectia cu noul coronavirus, asociata cu problemele medicale preexistente, i-au fost fatale artistului. Mara Banica a fost cea care a facut anuntul despre trecerea in nefiinta a lui Nelu Ploiesteanu:

loading...
„Speram sa nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Sa te ierte bunul Dumnezeu si sa-ti Odihneasca sufletul in Rai!”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments