YabbMusic.Ro

Ultima dorinta a lui Nelu Ploiesteanu.

Nelu Ploiesteanu, in varsta de 71 de ani, a murit dupa ce a fost internat la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca. A fost infectat cu noul virus la inceputul acestei luni. Cantaretul a fost internat in 16 martie, atunci cand familia a vazut ca starea lui de sanatate se inrautateste. Artistul a avut o forma grava a bolii, plamanii fiindu-i afectati in proportie de 70%. Ganduri sumbre despre evolutia sa au avut atat medicii, cat si insusi vedeta, care si-a spus ultima dorinta de pe patul de spital.

Nelu Ploiesteanu a murit, a anuntat Mara Banica. „Nelu Ploiesteanu a murit! Speram sa nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Sa te ierte bunul Dumnezeu si sa-ti Odihneasca sufletul in Rai!”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Starea sa de sanatate s-ar agrava de la o zi la alta. In urma cu o saptamana, el a fost internat la Floreasca dupa ce a fost depistat cu COVID-19. Plamanii artistului au fost afectati in proportie de 70%, iar inima sa ar fi fost stimulata de medicamente.

Potrivit unor surse medicale, ceea ce ar fi inrautatit starea sa ar fi problemele de sanatatea pe care acesta le avea de dinainte de a se infecta cu noul virus. Cand sotia cantaretului a auzit aceste vesti din partea medicilor, a lesinat si s-a lovit la cap, avand nevoie de interventia medicilor. In momentul de fata, se simte bine.

loading...
Nelu Ploiesteanu are un mare regret, ca nu a mai reusit sa ajunga la mormantul fiului, Mihaita, din Cimitirul Straulesti, sa-i aprinda o lumanare.

„Din pacate, artistul inca este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea ca e tare suparat ca nu a mai ajuns la mormantul fiului sau si ii spunea fiicei, care l-a insotit la spital, sa se duca sa-i aprinda o lumanare, cand se va incheia carantina, in Jud. Ilfov.

A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnatura. A revenit pe 13 martie, pentru ca nu putea respira. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine!”, a dezvaluit pentru Impact un cadru medical din unitatea medicala in care este internat solistul.

De asemenea, jurnalistul Florin Condurateanu a oferit amanunte despre cotitura in care s-a aflat lautarul. „Am vorbit cu doamna doctor Grintescu, sefa de la ATI Floreasca. El a fost internat insa la ATI Toxicologie, pentru ca dincolo era mare aglomeratie. Situatia este insa stationara. Ramane in registrul grav. Nu s-a inregistrat nici o imbunatatire.

Ramane intubat, pentru ca alte metode mai blande nu au avut efect in cazul lui, cu sedarea aferenta. Marele necaz al maestrului este ca el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat inainte de infectia cu Covid-19. Are fibroza pulmonara. Pronosticurile nu sunt datatoare de speranta. Se asteapta un miracol”, a declarat acesta la Antena Stars.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments