YabbMusic.Ro

Ce s-a intamplat cu Daniela Iliescu de cand Culita Sterp a plecat la Survivor?

Daniela Iliescu, mesaj emotionant pe retelele sociale! Ce s-a intamplat cu viitoarea mamica de cand iubitul ei este la Survivor!

Daniela Iliescu mai are doar o luna pana la cel mai fericit moment din viata ei! Iubita lui Culita Sterp urmeaza sa devina pentru prima data mamica! Tanara si cantaretul vor fi parintii unui baietel, care este asteptat cu bratele deschise de catre toata lumea.

Daniela, insarcinata fiind, a petrecut mult timp singura, pentru ca tatal micutului ei este la Survivor Romania 2021. Cantaretul are si el parte de o perioada dificila in cadrul emisiunii de la Kanal D, pentru ca a inceput sa-i simta tot mai mult dorul Danielei.

Momentul cel mare se apropie, iar Daniela este mai emotionanta ca oricand. Iubita artistului a publicat un mesaj, pe contul ei de Instagram, prin care anunta ca a mai ramas doar o luna! Cu siguranta, se refera la faptul ca baietelul lor se pregateste sa vina pe lume.

loading...
”Sa fii mandra de cum te-ai descurcat in ultimele luni. Luptele silentioase pe care le-ai dus, momentele in care a trebuit sa ai o atitudine umila, sa-ti stergi propriile lacrimi si sa te mangai singura pe spate.

Sarbatoreste-ti puterea”, este mesajul din fotografia postata de Daniela Iliescu.

Daniela Iliescu si Culita Sterp au reusit sa vorbeasca, dupa ce faimosii au castigat jocul de comunicare! Faimosul de la Survivor a vorbit in timp real cu viitoarea mamica! Cei doi si-au declarat iubirea, iar Culita, foarte emotionat, a izbucnit in lacrimi atunci cand

a auzit ca sora lui, Ileana, a nascut o fetita, pe care a numit-o Carla.
Daniela i-a spus lui Culita ca mai are cinci saptamani pana devine mamica! De asemenea, tanara il sustine neconditionat pe iubitul ei, caruia i-a spus sa stea linistit la Survivor si sa lupte cat de mult poate.

Cantaretul a mai rugat-o pe Daniela sa se gandeasca la un nume pentru baietelul lor, pentru ca el nu are nicio idee. Viitoarea mamica a marturisit ca stie deja numele micutului, care urmeaza sa vina pe lume, pentru ca deja a avut un vis semnificativ!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments