YabbMusic.Ro

Zanni, dezvaluiri bomba despre Roxana Ghita

Zanni a dat-o de gol pe Roxana Ghita? Dezvaluirile pe care le-a facut la „Stafeta mixta”.

Zanni, marele castigator Survivor Romania 2021, este cunoscut pentru felul sau de a spune lucrurilor pe nume. Invitat in platoul emisiunii „Stafeta mixta”, Faimosul a facut mai multe dezvaluiri neasteptate despre fetele din competitie. El a recunoscut de mai multe ori ca i-a placut de Roxana Ghita de la Razboinici, insa ceea ce l-a deranjat a fost faptul ca ea ar fi avut ochi pentru mai multi baieti din competitie.

Nu a mai durat mult si Zanni a aruncat bomba! El sustine ca Roxana Ghita a intretinut relatii intime cu Musty. Despre cei doi s-a vorbit in emisiune ca ar fi avut mai mult decat o relatie apropiata de prietenie. Faimosul a mai adaugat ca acelasi lucru s-ar fi intamplat si cu Andrei dascalu, insa nu stie cu exactitate.

„Prea pofticioasa. Ii prea placeau concurentii de la Survivor.

Ii placea de mine, eu ma simteam bine, am crezut ca ii placea doar de mine. I-a placut de Jador, de Culita. Roxana Ghita, sub patura, in baraca, a intretinut relatii intime cu Musty. Stie toata lumea. E suta la suta, nu e zvon! E posobil sa se fi intamplat si cu Andrei”, a spus Zanni, despre Roxana Ghita de la Razboinici.

loading...
Zanni a mai spus ca multe gesturi cu subinteles au avut loc si in tabara Faimosilor. El sustine ca insasi Elena Marin ar fi incercat sa se dea la el, cat si la Cosmin Stanciu.

„Elena Marin s-a dat la mine si la Cosmin. Au fost numai combinatii pe acolo, dar nereusite”, a mai spus marele castigator Survivor Romania 2021.

Sindy si Maria Hingu au venit in platoul emisiunii „Stafeta mixta”, unde au facut mai multe dezvaluiri despre fostii lor colegi. Sindy a marturisit ca doi dintre prietenii ei din echipa Razboinicilor, mai exact Roxana Ghita si Andrei Dascalu, ar forma deja un cuplu.
„Roxana si Andrei sunt foarte frumosi impreuna, se potrivesc.

Sunt impreuna, s-au cuplat la mare”, a dezvaluit Sindy, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments